Η Warner Bros. Παρήγγειλε Την Σειρά Του "Swamp Thing"

0

Η Warner Bros. συνεχίζει την προετοιμασία για το λανσάρισμα της υπηρεσίας streaming DC Universe, που θα φιλοξενήσει τηλεοπτικές σειρές εμπνευσμένες απο το σύμπαν της DC Comics. Έτσι, ύστερα απο το "Metropolis" και το "Doom Patrol", παρήγγειλε και το "Swamp Thing", την τηλεοπτική μεταφορά του comic που δημιούργησαν οι Len Wein & Bernie Wrightson. Η ιστορία του αντιήρωα Alec Holland είχε ξαναμεταφερθεί στην τηλεόραση το 1990, όπου προβλήθηκε για τρείς σαιζόν μέσα απο το Usa Network.

"Η ιστορία ακολουθεί την Abby Arcane, την ερευνήτρια του Κέντρου Ελέγχου Ειδκών Λοιμώξεων (CDC), η οποία επιστρέφει στη γενέτειρα της, την πόλη Houma της Louisiana, για να ερευνήσει έναν θανάσιμο ιό στους βάλτους. Σύντομα, η Abby δημιουργεί έναν απροσδόκητο δεσμό με τον επιστήμονα Alec Holland, λίγο πρίν τον χάσει τραγικά μέσα απο τα χέρια της.
Καθώς όμως πανίσχυρες δυνάμεις καταφθάνουν στην Houma, με σκοπό να εξερευνήσουν τις μυστηριώδεις ιδιότητες του βάλτου για δικό τος όφελος, η Abby θα ανακαλύψει πως ο βάλτος φυλά απόκοσμα μυστικά και πως ο έρωτας της ζωής της μπορεί να μην είναι νεκρός τελικά."

Η Warner Bros. Παρήγγειλε Την Σειρά Του "Swamp Thing"

Το σενάριο της νέας σειράς του "Swamp Thing", έχουν γράψει οι Mark Verheiden ("Battlestar Galactica", "Smallville") και Gary Dauberman ("It"), οι οποίοι θα εκετελέσουν και χρεη παραγωγών μαζί με τον σκηνοθέτη James Wan ("The Conjuring", "Furious 7") και τους Michael Clear και Rob Hackett.

Η σειρά που αποτελεί μια συμπαραγωγή των Atomic Monster και Warner Bros. Television, αναμένεται να διατεθεί μέσα στο 2019 απο την υπηρεσία streaming DC Universe...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.