Η Universal TV Απέκτησε Τα Δικαιώματα Του «Snowblind»

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Universal TV απέκτησε τα δικαιώματα του «Snowblind», της best-selling νουβέλας τρόμου του Christopher Golden («Ghosts of Albion», «Hellboy»).

«Η ιστορία εστιάζει στους κατοίκους μιας πόλης του New England, που ακόμη προσπαθούν να συνέλθουν απο την εξαφάνιση μιας ομάδας ανθρώπων που παρασύρθηκαν απο μια μυστηριώδη χιονοθύελλα, 12 χρόνια πρίν.

Την μεταφορά της νουβέλας στην τηλεόραση θα επιβλέψει ο David S. Goyer («Da Vinci’s Demons»), που θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον συγγραφέα Christopher Golden και τον Pete Donaldson.

Η νουβέλα του Donaldson κυκλοφόρησε με μεγάλη επιτυχία πρίν απο μερικούς μήνες, ενώ έχει κερδίσει και την εκτίμηση του Stephen King, ο οποίος δήλωσε:

«To Snowblind είναι πολύ άμεσο και ιδιαίτερα τρομακτικό. Θα φέρει μια θύελλα στα κόκκαλα και την καρδιά σας, ακόμη και αν είναι καλοκαίρι. Ξεφορτωθείτε όλες αυτές τις νουβέλες του στύλ «ήταν μια σκοτεινή και θυελλώδης νύχτα», το Snowblind είναι το «αυθεντικό πράμα». Και δώστε προσοχή στην τελευταία σελίδα. Σκοτώνει….»

Το «Snowblind» θα μεταφερθεί με την μορφή Limited Series, δηλαδή περιορισμένο αριθμό επεισοδίων.

 

Snowblind---Christopher-Golden

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.