Η Apple Παρήγγειλε Την Πρώτη Σαιζόν Του «Calls»

0

Η υπηρεσία streaming της Apple ανακοίνωσε πως παρήγγειλε ολόκληρη την πρώτη σαιζόν του «Calls», της αγγλόφωνης διασκευής της ομώνυμης γαλλικής σειράς, που ξεκίνησε να προβάλλεται στην Ευρώπη το 2017, μέσα απο το Canal+.

Η σειρά που δημιούργησε ο Timothée Hochet, δίνει την δυνατότητα στο κοινό να βιώσει σύντομες ιστορίες μέσα απο αληθινά ηχητικά ντοκουμέντα και κάποια μινιμαλιστικά visuals.

Το «Calls» έρχεται να προστεθεί στο «σαφάρι» προγράμματος που κάνει η Apple τους τελευταίους μήνες και που ήδη έχει εξασφαλίσει το reboot του «Amazing Stories», την σειρά του Damien Chazelle («Whiplash», «La La Land»), μια sci-fi σειρά του Ronald D. Moore («Battlestar Galactica») και το «See» των Steven Knight («Taboo») και Francis Lawrence («The Hunger Games»).

Αν και ακόμη η υπηρεσία streaming της Apple δεν έχει παρουσιάσει κάποιο επίσημο πρόγραμμα, οι τελευταίες κινήσεις φανερώνουν πως ο εμπλουτισμός του πρόγραμματος εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς και σύντομα η νέα υπηρεσία θα είναι έτοιμη να ξεκινήσει. Μια νέα υπηρεσία που βέβαια θα πρέπει να κάνει πολύ περισσότερα, αν θέλει να συναγωνιστεί το Netflix, το Amazon και το Hulu, που είναι οι κυρίαρχοι παίκτες στο χώρο…

Δείτε το trailer της γαλλικής σειράς:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.