Η Apple Απέκτησε Το Reboot Του «Amazing Stories”

0

Υστερα απο το Netflix, το Amazon και το Hulu, ο χώρος των υπηρεσιών streaming πολύ σύντομα θα αποκτήσει και ένα νέο δυνατό παίκτη, καθώς και η Apple αρχίζει να επενδύει στην δική της αντίστοιχη υπηρεσία που μέχρι σήμερα κινούνταν κάπως υποτονονικά. Μια υπηρεσία που ήδη έχει ξεκινήσει την αναζήτηση για την δημιουργία τηλεοπτικού προγράμματος και που φαίνεται πως θα κάνει την αρχή με το reboot του «Amazing Stories”.

Η ανθολογία τρόμου-φαντασίας που δημιούργησε ο Steven Spielberg προβλήθηκε στο NBC απο το 1985 μέχρι και το 1987, αποτελούμενο απο 45 επεισόδια που απέφεραν 12 υποψηφιότητες και 5 βραβεία Emmy.

Στην σκηνοθεσία των επεισοδίων βρέθηκαν μερικοί απο τους κορυφαίους σκηνοθέτες του Hollywood όπως οι Martin Scorsese, Robert Zemeckis, Brad Bird, Joe Dante, Irvin Kershner, Clint Eastwood και Peter Hyams.

Αν και η ανθολογία τρόμου δεν γνώρισε μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, η ποιότητα της κινήθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο, καθιστώντας την μια απο τις τις καλύτερες του είδους, μαζί με το κορυφαίο «Twilight Zone”.

Το σενάριο του νέου «Amazing Stories” που αρχικά επρόκειτο να φιλοξενηθεί στο NBC, έχει αναλάβει ο Bryan Fuller («Dead Like Me”, «Pushing Daisies”, «Hannibal”), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Darryl Frank και Justin Falvey της Amblin TV, της εταιρείας παραγωγής του Steven Spielberg.

To «Amazing Stories” αποτελεί την πρώτo όχι όμως και τo μοναδικό απόκτημα της Apple, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε συζητήσεις με πολλούς δημιουργούς για τον εμπλουτισμό της υπηρεσίας της….

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.