Η Apple Απέκτησε Το "Foundation"

0

Υστερα απο την αποτυχημένη προσπάθεια του HBO και του σεναριογράφου Jonathan Nolan ("The Prestige, "The Dark Knight Rises"), να μεταφέρουν στην τηλεόραση το "Foundation", πολλοί θεώρησαν ότι το project θα καταλήξει στο ψυγείο. Ευτυχώς για εμάς όμως, το project δεν βρέθηκε στα αζήτητα, καθώς η νεοσύστατη υπηρεσία streaming της Apple ανακοίνωσε πως παρήγγειλε ολόκληρη την πρώτη σαιζόν.

Η sci-fi σειρά βιβλίων του Isaac Asimov ("Bicentennial Man", "I, Robot"), εκδόθηκε το 1951 αποτελούμενη απο το "Foundation", το "Foundation and Empire" και το "Second Foundation" και για πολλούς αποτέλεσε την κύρια πηγή έμπνευσης του George Lucas για το franchise του "Star Wars".

Η Apple Απέκτησε Το "Foundation"

Την φιλόδοξη μεταφορά θα υλοποιήσει η Skydance και οι σεναριογράφοι-παραγωγοί David S. Goyer ("The Dark Knight", "Da Vinci's Demons") και Josh Friedman ("War of the Worlds", Terminator: The Sarah Connor Chronicles"), οι οποίοι θα κληθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που συνάντησαν πολλοί πρίν απο αυτούς και να μεταφέρουν το πολύπλοκο έργο του Isaac Asimov στην τηλεόραση.

Η νέα σειρά έρχεται να προστεθεί στο "σαφάρι" προγράμματος που κάνει η Apple τους τελευταίους μήνες και που ήδη έχει εξασφαλίσει το reboot του "Amazing Stories", την σειρά του Damien Chazelle ("Whiplash", "La La Land"), μια sci-fi σειρά του Ronald D. Moore ("Battlestar Galactica") και το "See" των Steven Knight ("Taboo") και Francis Lawrence ("The Hunger Games").

Με την παραγγελία του "Foundation", η Apple ανεβάζει τον πήχη στην δική της πλατφόρμα και φανερώνει την διάθεση της για "γερό μπάσιμο" στον πολύ ανταγωνιστικό χώρο των υπηρεσιών streaming, που αυτή την στιγμή κυριαρχούν το Netflix, το Amazon και το Hulu...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.