Το Hulu Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Dawn"

0

Η συνδρομητική υπηρεσία streaming, Hulu, παρήγγειλε το επεισόδιο πιλότο του "Dawn", μιας νέας δραματικής σειράς που εξελίσσεται στην προϊστορική Γή.

"Η σειρά ακολουθεί μια φυλή Neanderthal που πασχίζει να επιβιώσει και να διατηρήσει τα κεκτημένα ύστερα απο την επαφή της με μια φυλή Homo Sapiens. Στην διασταύρωση της εξέλιξης και της γενοκτονίας, το "Dawn" θέτειτο θεμελιώδες ερώτημα: τι σημαίνει το να είσαι άνθρωπος?"

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Hank Steinberg ("Without a Trace", "The Last Ship") & Ken Nolan ("Black Hawk Down"), ενώ την σκηνοθεσία του πιλότου έχει αναλάβει ο Robert Stromberg ("Maleficent").

To casting που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει εξασφαλίσει τα ονόματα των Fola Evans-Akingbola ("Game of Thrones"), Temuera Morrison ("Star Wars: Episode II - Attack of the Clones"), Carl Shaaban ("Vikings") και Matthew Hopkinson.

Αν και ιδιαίτερα ριψοκίνδυνο, καθώς δεν έχουμε ξαναδεί κάτι αντίστοιχο στους τηλεοπτικούς δέκτες, το "Dawn" φαντάζει ενδιαφέρον και πολύ πρωτότυπο και αν υλοποιηθεί σωστά μπορεί να εξελιχθεί σε μια special τηλεοπτική σειρά, κάτι που δεν κατάφερε το παρόμοιο θεματικά "The Clan Of The Cave Bear", που φαίνεται να έχει "κολλήσει", καθώς το "Lifetime" αποφάσισε να μην προχωρήσει στην υλοποίηση του.

Η παραγωγή του πιλοτικού επεισοδίου του "Dawn", που αποτελεί μια συνεργασία της MGM TV και του Hulu, θα ξεκινήσει στις 9 Μαϊου στην Ιρλανδία.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.