Το Hulu Παρήγγειλε Το "Marvel’s Runaways"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το Hulu παρήγγειλε τα πρώτα επεισόδια του "Marvel’s Runaways", μια νέα τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στα ομώνυμα comics της Marvel, που δημιούργησαν οι Brian K. Vaughan και Adrian Alphona. Η σειρά βιβλίων του "Runaways" κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2003, ενώ παραμένει ενεργή μέχρι και σήμερα, καθώς διαθέτει αρκετά ισχυρό πυρήνα θαυμαστών.

"Η νέα σειρά αφηγείται την ιστορία έξι εφήβων που αν και δεν αντέχει ο ένας τον άλλον, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για την αντιμετώπιση ενός κοινού εχθρού, των γονιών τους, που είναι μέλη της The Pride, μιας μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης που περιλαμβάνει μαφιόζους, χρονο-ταξιδιώτες, μάγους, τρελούς επιστήμονες, εξωγήινους και μεταλλαγμένους."

Το Hulu Παρήγγειλε Το "Marvel’s Runaways"

Το σενάριο της μεταφοράς έχουν γράψει οι showrunners Josh Schwartz ("Gossip Girl", "Chuck") και Stephanie Savage ("The O.C."), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Jeph Loeb ("Marvel’s Jessica Jones") και Jim Chory ("Marvel’s Daredevil").

Σύμφωνα με τον Josh Schwartz:

"Είμαι θαυμαστής του Runaways εδώ και πολλά χρόνια και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που θα ζωντανέψω τους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Brian K. Vaughan & Adrian Alphona."

Με ιστορία που φαντάζει κάπως τραβηγμένη και με δεδομένο το τηλεοπτικό παρελθόν των Josh Schwartz και Stephanie Savage, που περιλαμβάνει εφηβικές σαπουνόπερες, το "Runaways" φαντάζει σαν δύσκολο εγχείρημα για το Hulu, που τον τελευταίο βρίσκεται σε ανοδική πορεία, διεκδικώντας ένα μερίδιο στο χώρο των τηλεοπτικών σειρών.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.