Το Hulu Ετοιμάζει Το "Postal"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η συνδρομητική υπηρεσία Hulu ετοιμάζει το "Postal", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου comic που δημιούργησαν οι Matt Hawkins ("Think Tank") και Bryan Hill ("Broken Trinity: Pandora’s Box").

"Οι κάτοικοι της πόλης Eden του Wyoming, βιώνουν τον πρώτο επίσημο φόνο στην πόλη εδώ και 25 χρόνια. Η αντίδραση τους σε αυτό το γεγονός δεν είναι φυσιολογική και υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για αυτό. Η Eden λειτουργεί σαν ένα καταφύγιο για τους φυγάδες εγκληματίες, που ζούν εκεί με νέες ταυτότητες και κυριολεκτικά νέα πρόσωπα. Δεν υπάρχει καμία ανοχή για εγκληματικές δραστηριότητες που θα μπορούσαν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του νόμου και ένας φόνος είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν.
Η πόλη διοικείται απο μια και μόνο οικογένεια, ο προβληματικός γιός (Mark Shiffron) της οποίας συντονίζει το ταχυδρομείο, το μοναδικό τρόπο για να μεταφέρονται πράγματα μέσα και έξω απο την πόλη. Το FBI έχει προσπαθήσει πολλές φορές να τοποθετήσει ένα μυστικό πράκτορα μέσα στην πόλη, καθώς θεωρεί τον Mark σαν τον αδύναμο κρίκο. Αυτός ο φόνος θα τους δώσει μια νέα ευκαιρία..."

Το Hulu Ετοιμάζει Το "Postal"

Το σενάριο της μεταφοράς θα γράψει ο Seth Hoffman ("The Walking Dead", "Prison Break"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Matt Tolmach ("The Amazing Spider-Man"), David Manpearl, Marc Silvestri και τον δημιουργό του comic Matt Hawkins.

Το "Postal" έρχεται να προστεθεί στο "κύμα" αναβάθμισης του προγράμματος του Hulu, που τον τελευταίο καιρό έχει κάνει σημαντικές και αξιόλογες παραγγελίες νών τηλεοπτικών σειρών.

Την παραγωγή της σειράς θα υλοποιήσουν οι Matt Tolmach Productions και η Legendary TV...

Το Hulu Ετοιμάζει Το "Postal"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.