Ο Glen Mazzara Στο Τηλεοπτικό «The Dark Tower»

0

Αν και η πρεμιέρα του «The Dark Tower» συνοδεύτηκε απο κακές κριτικές και πολύ μέτριες εισπράξεις, αυτό δεν φαίνεται να πτόησε την MRC και την Sony, που προχωρούν κανονικά την προετοιμασία της αντίστοιχης τηλεοπτικής σειράς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του THR, οι δυο εταιρείες ανέθεσαν στον Glen Mazzara, τον παραγωγό και showrunner του «The Walking Dead», την προετοιμασία της τηλεοπτικής σειράς με στόχο την έναρξη των γυρισμάτων μέσα στο 2018.

Σύμφωνα με τον Glen Mazzara:

«Είμαι θαυμαστής του Stephen King εδώ και δεκαετίες και η ευκαιρία να μεταφέρω το ‘The Dark Tower’ στην τηλεόραση αποτελεί για εμένα μια πολύ μεγάλη τιμή. Τα γεγονότα του ‘The Gunslinger’, του ‘Wizard & Glass’, του ‘The Wind Through the Keyhole’ και των άλλων ιστοριών, χρειάζονται ένα μεγάλο χρόνο εξιστόρησης για συλλάβουν την πολυπλοκότητα της ενηλικίωσης του Roland – το πως έγινε ο Gunslinger, το πως ο Walter έγινε ο the Man in Black και το πως η αντιπαλότητα τους κόστισε στον Roland όλα και όλους όσους αγαπούσε. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που θα αφηγηθώ αυτή την ιστορία. Νιώθω σαν να μου έδωσαν το κλειδί απο ένα σεντούκι θησαυρού.»

Το σενάριο της σειράς γράφεται αυτή τη στιγμή απο τον Anders Thomas Jensen σε συνεργασία με τον Nikolaj Arcel, τον σκηνοθέτη του κινηματογραφικού «The Dark Tower», ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Akiva Goldsman, Jeff Pinkner, Brian Grazer και Ron Howard.

Αν και πολλοί θεωρούν πως η πολύπλοκη ιστορία της σειράς βιβλίων του Stephen King ταιριάζει καλύτερα στο τηλεοπτικό φορμάτ, η διαγραφόμενη αποτυχία του φίλμ στις αίθουσες μπορεί να αποδυναμώσει το όλο εγχείρημα που δεν αποκλείεται να μπεί στο ψυγείο…

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.