Το FX Παρήγγειλε Τον Πιλότο Απο Το "Mayans MC"

0

Το δίκτυο FX παρήγγειλε το επεισόδιο-πιλότο απο το "Mayans MC", την spin-off σειρά απο το σύμπαν της τηλεοπτικής σειράς "Sons of Anarchy", που δημιούργησε ο Kurt Sutter.

Αν και η τελευταία τηλεοπτική δουλειά του Kurt Sutter, το "The Bastard Executioner", απέτυχε παταγωδώς, αυτό δεν πτόησε τους ιθύνοντες του δίκτυου να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία, με ένα εγχείρημα που σίγουρα φαντάζει πολύ πιο ασφαλές απο την μεσαιωνική σειρά.

"Το Mayans MC εξελίσσεται σε ένα κόσμο μετά τον Jax Teller, εκεί όπου ο EZ Reyes, μια ελπίδα στο καταστατικό του Mayan MC στα σύνορα Καλιφόρνιας-Μεξικού, πασχίζει με την επιθυμία του για εκδίκηση απέναντι στο καρτέλ και την ανάγκη του για σεβασμό απο τις γυναίκες που αγαπά."

Το σενάριο του πιλότου έχουν γράψει οι Kurt Sutter και Elgin James, οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών.

Η τηλεοπτική σειρά "Sons of Anarchy" έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2008 και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2014, ύστερα απο επτά σαιζόν με συνολικά 92 επεισόδια.

Η ιστορία ακολουθούσε τις ζωές των μελών ενός περιθωριακού κλάμπ μοτοσυκλετιστών σε μια φανταστική πόλη της California Central Valley. Επικεφαλής της συμμορίας ήταν ο Jackson "Jax" Teller (Charlie Hunnam), ο οποίος σε κάποιο σημείο αρχίζει να αμφισβητεί τόσο το κλάμπ, όσο και τον εαυτό του.

Τα γυρίσματα του πιλότου του "Mayans MC" θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο στο Los Angeles.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.