Το Freeform Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του «Misfits»

0

Σύμφωνα με το Deadline, το δίκτυο Freeform παρήγγειλε το επεισόδιο-πιλότο του «Misfits», μια νέα μεταφυσική σειρά που είναι βασισμένη στην ομώνυμη βρετανική σειρά του E4.

«Η ιστορία εστιάζει σε μια ομάδα νεαρών παραβατών που συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα κοινωνικής εργασίας, οι οποίοι ύστερα απο μυστηριώδη ηλεκτρική καταιγίδα αναπτύσουν μεταφυσικές δυνάμεις ανάλογες με τον χαρακτήρα τους.»

Το Freeform Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Misfits"

Το σενάριο της αμερικανικής διασκευής έχει γράψει η Diane Ruggiero-Wright («iZombie», «Veronica Mars»), η οποία θα εκτελέσει και χρέη showrunner, αλλά και παραγωγού μαζί με τους Josh Schwartz, Stephanie Savage, Murray Ferguson και τον δημιουργό της βρετανικής σειράς Howard Overman.

Το casting που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει εξασφαλίσει τα ονόματα των Ashleigh LaThrop («Sirens»), Tre Hall («Rebel»), Allie MacDonald («Orphan Black») και Jake Cannavale («Nurse Jackie»), ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα ονόματα που θα συμπληρώσουν το cast.

Η βρετανική σειρά έκανε πρεμιέρα το 2009 και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2013, ύστερα απο πέντε σαιζόν και 37 επεισόδια.

Έτσι, ύστερα απο το «Cloak and Dagger» και το «New Warriors» της Marvel, το Freeform, συνεχίζει την αναβάθμιση του προγράμματος του με νεανικές σειρές που κινούνται στο μεταφυσικό και τον κόσμο των comics…

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.