Το Freeform Παρήγγειλε Το "New Warriors" Της Marvel

0

Υστερα απο το "Cloak and Dagger", το δίκτυο Freeform (θυγατρικό του ABC) παρήγγειλε και την πρώτη σαιζόν απο το "New Warriors", μια νέα τηλοπτική σειρά που επίσης προέρχεται απο το σύμπαν της Marvel.

"Η ιστορία εστιάζει σε έξι νεαρούς ανθρώπους με υπερδυνάμεις που ζούν και εργάζονται μαζί. Χωρίς να είναι ακριβώς σούπερ και χωρίς να έχουν γίνει ακόμη ήρωες, οι νεαροί διαθέτουν δυνάμεις και ικανότητες ακριβώς αντίθετες απο αυτές των Avengers. Οι New Warriors θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο και να κάνουν την διαφορά, ακόμη και άν ο κόσμος δεν είναι ακόμη έτοιμος. Η σειρά επικεντρώνεται στην αρχή της ενηλικίωσης, μια περίοδο όπου θεωρείς πως μπορείς να καταφέρεις τα πάντα αλλά και τίποτα, μόνο που σε αυτόν τον κόσμο οι κακοί μπορούν να είναι το ίδιο τρομακτικοί με τα άσχημα ραντεβού."

Το Freeform Παρήγγειλε Το "New Warriors" Της Marvel

Η νέα τηλεοπτική υλοποίηση της Marvel που θα περιλαμβάνει και τον δημοφιλή χαρακτήρα της Squirrel Girl/Doreen Green, πλασάρεται σαν μια κωμωδία δράσης που απευθύνεται σχεδόν αποκλειστικά στο νεανικό κοινό.

Η πρώτη σαιζόν της σειράς που αποτελεί μια συμπαραγωγή της Marvel και της ABC Studios, θα αποτελείται απο δέκα επεισόδια και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2018.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.