Το Fox Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του «True Lies»

0

Αν και η μεταφορά μιας κινηματογραφικής ταινίας στη τηλεόραση πολύ σπάνια συνοδεύεται απο επιτυχία, αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τα τηλεοπτικά δίκτυα που πάντα ψάχνουν την επόμενη παραγωγή αυτού του είδους. Έτσι και σύμφωνα με τις πληροφορίες του THR, το δίκτυο Fox παρήγγειλε το πιλοτικό επεισόδιο του «True Lies», την τηλεοπτική μεταφορά της κινηματογραφικής ταινίας του 1994, που σκηνόθετησε ο James Cameron με πρωταγωνιστές τους Arnold Schwarzenegger και Jamie Lee Curtis.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μεταφορά θα είναι μια μοντέρνα εκδοχή της ιστορίας που θα εστιάζει σε ένα ζευγάρι των προαστείων, που θα πρέπει να προσαρμοστεί στο γεγονός ότι ο ένας απο τους δυο είναι κατάσκοπος.

Το σενάριο του πιλότου θα γράψει ο Marc Guggenheim («Green Lantern», «Arrow»), ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο McG («Charlie’s Angels», «Terminator Salvation»), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον James Cameron.

Το τηλεοπτικό «True Lies» έρχεται να προστεθεί σε μια νέα σειρά μεταφορών απο τον κινηματογράφο στην τηλεόραση, που περιλαμβάνει το «Hanna», το «Sneakers» και το «Starsky & Hutch»

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.