Το Fox Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "The Passage"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το δίκτυο Fox παρήγγειλε το επεισόδιο-πιλότο του "The Passage", μιας νέας μεταφυσικής, τηλεοπτικής σειράς που είναι βασισμένη στην τριλογία βιβλίων που έγραψε ο Justin Cronin.

Η σειρά βιβλίων του Cronin ξεκίνησε το 2010 με την κυκλοφορία της νουβέλας "The Passage", το 2012 ακολούθησε το "The Twelve" και η τριλογία ολοκληρώθηκε το 2016 με την κυκλοφορία του "The City of Mirrors".

Το Fox Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "The Passage"

"Το The Passage ξεκινά στο προσεχές μέλλον και παρουσιάζει ένα αποκαλυπτικό και αργότερα μεταποκαλυπτικό κόσμο, γεμάτο απο πλάσματα-βρυκόλακες που είναι μολυσμένα απο έναν άκρως μεταδοτικό ιό. Αυτό που ξεκινά σαν μια προσπάθεια δημιουργίας ενός φαρμάκου που τονώνει το ανοσοποιητικό και που είναι βασισμένο σε ένα άγνωστο είδος νυχτερίδας της Λατινικής Αμερικής, τελικά εξελίσσεται στον ιό που θα μεταμορφώσει ολόκληρο τον κόσμο. Η πρώτη νουβέλα ξεκινά το 2016 και εξελίσσεται μέσα σε ένα διάστημα 90 χρόνων, καθώς οι αποικίες των ανθρώπων προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα κόσμο γεμάτο με υπερφυσικά πλάσματα που αναζητούν συνεχώς φρέσκο αίμα."

Το Fox Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "The Passage"

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει η Liz Heldens ("Friday Night Lights"), ενώ την σκηνοθεσία του πιλοτικού επεισοδίου έχει αναλάβει ο γνωστός σκηνοθέτης Matt Reeves ("Let Me In", "Dawn of the Planet of the Apes", "Cloverfield"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού.

Η υψηλού προφίλ σειρά που αναμένεται να περάσει με επιτυχία την δοκιμασία του πιλότου, αποτελεί μια συμπαραγωγή της 20th Century Fox TV και της Scott Free, του σκηνοθέτη Ridley Scott...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.