Το Cinemax Ετοιμάζει Το «Gangs of London»

0

Υστερα απο τις δυο ταινίες του «The Raid» και προσεχώς το «Apostle», o Gareth Evans φαίνεται έτοιμος να δοκιμάσει την τύχη του και στην τηλεόραση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, ο Ουαλός σκηνοθέτης ετοιμάζει σε συνεργασία με το Cinemax και το Sky Atlantic, μια τηλεοπτική σειρά υψηλού προφίλ, με μεγάλο προϋπολογισμό και χαρακτήρα αστυνομικού δράματος.

«Η ιστορία εξελίσσεται στο σύγχρονο Λονδίνο, που βρίσκεται διχασμένο απο τις συνεχείς διαμάχες για την εξουσία ανάμεσα σε πολλές διεθνείς συμμορίες. Η πρώτη σαιζόν ξεκινά με την δολοφονία του ηγέτη μιας εκ των συμμοριών και το κενό εξουσίας που απειλεί να την εύθραστη ειρήνη ανάμεσα στις υπόλοιπες εγκληματικές οργανώσεις.»

Το σενάριο της σειράς θα γράψουν οι Peter Berry («Prime Suspect 6: The Last Witness»), Clare Wilson, Joe Murtagh και ο Gareth Evans, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει και την σκηνοθεσία κάποιων επεισοδίων.

Στην παραγωγή της φιλόδοξης σειράς που πρός το παρόν έχει τον τίτλο «Gangs of London», βρίσκονται οι Pulse Films και η Sister Pictures της Jane Featherstone

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.