Το Amazon Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Strange New Things"

0

Τον περασμένο Απρίλιο είχαμε αναφερθεί στο ενδιαφέρον του Amazon γύρω απο το "Strange New Things", την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου "The Book Of Strange New Things", που έγραψε ο Michel Faber. Απ΄ότι φαίνεται το ενδιαφέρον ήταν αληθινό και ουσιαστικό καθώς η online συνδρομητική υπηρεσία ανακοίνωσε πως παρήγγειλε το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς.

"Η ιστορία εστιάζει στον Peter Leigh, έναν άγγλο πάστορα που ξεκινά ένα ταξίδι ζωής στο αχανές διάστημα, που θα τον απομακρύνει χιλιάδες έτη φωτός απο την αγαπημένη του σύζυγο Bea."

Σύμφωνα με το Deadline, το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Matt Charman ("Suite Française", "Bridge of Spies"), ενώ την σκηνοθεσία του πιλότου έχει αναλάβει ο καταξιωμένος και βραβεύμενος με Oscar, Kevin Macdonald ("The Last King of Scotland").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Peter Leigh θα βρεθεί ο Richard Madden του "Game of Thrones" [Robb Stark], ενώ τα υπόλοιπα μέλη του cast δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Την μουσική της σειράς που φυσικά δεν έχει καμιά σχέση με το "Stranger Things" του Netflix, θα επιμεληθεί ο ταλαντούχος Brian Eno, ενώ την παραγωγή θα υλοποιήσει η Left Bank Pictures, η εταιρεία παραγωγής πίσω απο το "The Crown", της πανάκριβης τηλεοπτικής παραγωγής του Netflix, που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Τα γυρίσματα του πιλότου θα ξεκινήσουν σε μερικούς μήνες, ενώ η διάθεση του θα γίνει μέσα απο το Amazon Prime το 2017...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.