Το Amazon & Η Liberty Global Ετοιμάζουν Το "The Feed"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το Amazon και η Liberty Global παρήγγειλαν το "The Feed", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης sci-fi νουβέλας του Nick Clark Windo, που κυκλοφόρησε πρίν απο ένα μήνα.

"Η σειρά εξελίσσεται στο προσεχές μέλλον, εκεί όπου οι άνθρωποι μπορούν να 'κατεβάζουν' δεδομένα απο τα social media απεύθειας στον εγκέφαλο τους. Η ιστορία ακολουθεί ένα ζευγάρι και την 6χρονη κόρη τους, που θα εξαφανιστεί όταν η 'Ροή' [Feed] πέσει απο το δίκτυο και η κοινωνία θα βρεθεί στα πρόθυρα της κατάρρευσης."

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει αναλάβει η Channing Powell ("White Collar", "The Walking Dead"), η οποία θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Stephen Lambert και Susan Hogg. Την σκηνοθεσία των επεισοδίων έχει αναλάβει ο Carl Tibbetts ("Humans", "Black Mirror").

Η σειρά που διαθέτει μεγάλο budget και πολύ επίκαιρη πλοκή (ελπίζουμε όχι και προφητική), χαρακτηρίζεται σαν μια μίξη του "Black Mirror" και του "The Walking Dead".

Η πρώτη σαιζόν της σειράς που αποτελείται απο δέκα επεισόδια, θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 και θα διατεθεί στην Αμερική μέσα απο το Amazon, ενώ στην Ευρώπη θα διατεθεί μέσα απο την συνδρομητική πλατφόρμα Virgin Media.

 

Το Amazon & Η Liberty Global Ετοιμάζουν Το "The Feed"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.