Το Amazon Απέκτησε Την Σειρά Του David O. Russell

0

Υστερα απο αρκετό παρασκήνιο και έντονο συναγωνισμό, το Amazon και η The Weinstein Company απέκτησαν την ατιτλοφόρητη τηλεοπτική σειρά του David O. Russell ("The Silver Linings Playbook", "American Hustle"), έναντι $160 εκατομμυρίων και με την υποχρέωση για την υλοποίηση τουλάχιστον 2 τηλεοπτικών σαιζόν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, η νέα σειρά χαρακτηρίζεται σαν ένα μαφιόζικο δράμα που εξελίσσεται σε κάποια δεκαετία του παρελθόντος. Την σκηνοθεσία και το σενάριο της φιλόδοξης σειράς έχει αναλάβει ο David O. Russell, ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Megan Ellison, Alexandra Milchan και Scott Lambert.

Αν και ο David O. Russell ξεκίνησε την καριέρα του πρίν απο δυο δεκαετίες, βίωσε την καταξίωση πρίν μόλις έξι χρόνια, όταν και σκηνοθέτησε την ταινία "The Fighter", το βιογραφικό δράμα που είχε ως πρωταγωνιστές τους Christian Bale, Mark Wahlberg και Amy Adams. Ένα φίλμ που απέσπασε επτά υποψηφιότητες για Oscar και τελικά κέρδισε 2. Το "The Fighter" αποτέλεσε το εφαλτήριο για ένα σερί οσκαρικών φίλμ του David O. Russell, καθώς ακολούθησαν το "Silver Linings Playbook" (8 υποψηφιότητες) και το "American Hustle" (8 υποψηφιότητες).

Το 2015, ο David O. Russell σκηνοθέτησε το "Joy", το μετριότερο απο τα τελευταία του φίλμ, ενώ έκτοτε ασχολείται με την προετοιμασία της τηλεοπτικής σειράς που θα αποτελέσει και την πρώτη του ενασχόληση με την μικρή οθόνη.

Οσον αφορά τους πρωταγωνιστές της σειράς, τα μόνα σίγουρα ονόματα είναι αυτά του Robert De Niro και της Julianne Moore, δυο πολύ ηχηρά ονόματα που μαρτυρούν το μέγεθος της παραγωγής.

Με κόστος $160 εκατομμυρία δολάρια και με πρωταγωνιστές δυο βαριά ονόματα του Hollywood, η νέα τηλεοπτική σειρά του Amazon επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά το πόσο έχει αλλάξει η τηλεόραση, που πλέον κινείται σε επίπεδα παραγωγής που συναγωνίζονται αυτά του κινηματογράφου...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.