Ο Alex Garland Ετοιμάζει Sci-fi Σειρά Στο Δίκτυο FX

0

Την ώρα που αναμένουμε με μεγάλη προσμονή το «Annihilation» (11 Μαρτίου στο Netflix), ο Alex Garland ετοιμάζει το επόμενο project του, που όπως και τα περισσότερα της καριέρας του θα είναι και αυτό στο είδος του sci-fi.

Σύμφωνα με το The Playlist, o Garland είναι έτοιμος να κάνει το ντεπούτο του και στη τηλεόραση, με μια σειρά επιστημονικής φαντασίας για το δίκτυο FX, που θα αποτελείται απο οκτώ επεισόδια.

Σύμφωνα με τον δημιουργό Alex Garland:

«Είναι ένα είδος επιστημονικής φαντασίας, αλλά βασίζεται περισσότερο στο τεχνολογικό sci-fi, ενώ το ‘Annihilation’ είναι μια πιο παραισθησιογόνος και πιο φανταστική μορφή sci-fi. Αυτή η νέα σειρά διαθέτει περισσότερα κοινά σημεία με προηγούμενα δικά μου projects όπως το ‘Ex Machina’ ή το ‘Never Let Me Go’, που δανείζονται κάτι απο το κόσμο μας όπως είναι τώρα – και όχι στο μέλλον – και βγάζουν συμπεράσματα και παρατηρήσεις.»

Ο Alex Garland ξεκίνησε την καριέρα του σαν σεναριογράφος σε ταινίες όπως το «28 Days Later», το «Never Let Me Go», το «Sunshine» και το «Dredd». Το 2014, ο Βρετανός σεναριογράφος-σκηνοθέτης έκανε το σκηνοθετικό του ντεπούτο με το εξαιρετικό «Ex Machina», ενώ σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες και το Netflix, η δεύτερη σκηνοθετική του δουλειά, το «Annihilation»

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.