Πρώτο Trailer Απο Το «I Called Him Morgan»

0

Η Submarine Entertainment κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το «I Called Him Morgan», το μουσικό ντοκιμαντέρ του Kasper Collin, που εστιάζει στη ζωή και τον θάνατο του στάρ της jazz, Lee Morgan.

«Μια χιονισμένη νύχτα τον Φεβρουάριο του 1972, ο 33χρονος τρομπετίστας της jazz Lee Morgan δολοφονήθηκε απο την σύζυγο του Helen, κατά την διάρκεια μιας συναυλίας σε ένα κλάμπ της Νέας Υόρκης. Ο φόνος σόκαρε την κοινότητα της jazz, εκεί όπου ο Morgan έπαιζε με τους θρύλους Dizzy Gillespie, Art Blakey και John Coltrane.
Η Helen έκτισε την ποινή της για το έγκλημα και αμέσως μετά την αποφυλάκιση της, αποσύρθηκε στην ανωνυμία. Είκοσι χρόνια αργότερα, μια τυχαία συνάντηση την οδήγησε στο να δώσει μια αξιομνημόνευτη συνέντευξη. Η αποκαλυπτική ακουστική ομολογία της Helen, λειτουργεί σαν ένα ρεφρέν κατά την διάρκεια του φίλμ, που αποτελείται απο πλούσιο αρχειακό υλικό, συνεντεύξεις με φίλους και συνεργάτες και εξαιρετική μουσική jazz. Κατά ένα μέρος ιστορία εγκλήματος και κατά ένα άλλο ερωτική ιστορία, το ‘I Called Him Morgan’ είναι ένα συγκλονιστικό χρονικό του δραματικού πεπρωμένου δυο μοναδικών προσωπικοτήτων και της μουσικής που τους έφερε κοντά.»

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Kasper Collin («My Name Is Albert Ayler»), ενώ την κινηματογράφηση επιμελήθηκε ο Bradford Young («Arrival», «Selma»).

Το ντοκιμαντέρ που απέσπασε πολύ καλές κριτικές στα φεστιβάλ θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις αρχές του καλοκαιριού.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.