Ξεκίνησαν Τα Γυρίσματα Του "Wolverine 3"

0

Πρίν απο μερικές ημέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα του "Wolverine 3", της τρίτης ταινίας απο το standalone franchise του ομώνυμου ήρωα, που θα αποτελέσει και την τελευταία εμφάνιση του Hugh Jackman στο ρόλο του Logan/Wolverine.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η τρίτη ταινία αναμένεται αρκετά διαφορετική απο τις προηγούμενες, καθώς αναμένεται πιο σκοτεινή και ακατάλληλη για ανηλικούς κάτω των 18.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο Collider ο παραγωγός του φίλμ Simon Kinberg μίλησε για τον τόνο του φίλμ:

"Είναι ένα καινοτόμο, τολμηρό και πολύ διαφορετικό Wolverine. Η ιστορία εξελίσσεται στο μέλλον και είναι αυστηρώς ακατάλληλη. Είναι βίαιο και ο τόνος του μοιάζει με αυτόν των westerns. Είναι ένα πολύ συναρπαστικό και διαφορετικό φίλμ."

Στην σκηνοθεσία επιστρέφει ο James Mangold ("Girl, Interrupted", "Walk the Line"), ο οποίος σκηνοθέτησε και την δεύτερη, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Michael Green ("Green Lantern") και David James Kelly.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Logan/Wolverine επιστρέφει για τελευταία φορά ο Hugh Jackman, στον ρόλο του "κακού" βρίσκεται ο Boyd Holbrook ("Narcos"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Patrick Stewart ("X-Men"), Richard E. Grant ("Downton Abbey") και Stephen Merchant.

Υστερα απο την μεγάλη εισπρακτική επιτυχία του επίσης ακατάλληλου "Deadpool", η 20th Century Fox βρήκε το απαιτούμενο θάρρος για να προχωρήσει σε μια ακατάλληλη τρίτη ταινία του "Wolverine", ένα τολμηρό εγχείρημα που φαντάζει πολύ ενδιαφέρον, καθώς ο συγκεκριμένος ήρωας είναι απο τους πιο αξιόλογους στο σύμπαν του "X-Men" και η βία είναι το σήμα κατατεθέν του.

Το ακατάλληλο "Wolverine" αναμένεται να αποτελέσει έναν επικό επίλογο για τις ταινίες του Hugh Jackman, που πραγματικά έκανε το ρόλο δικό του...

Η ταινία που ακόμη δεν έχει επίσημο τίτλο, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 3 Μαρτίου του 2017.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.