Η Warner Θα Μεταφέρει Το «Chain of Events”

0

Πρόκειται για την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της ομώνυμης νουβέλας που έγραψε ο Fredrik T. Olsson. Αν και το βιβλίο δεν έχει εκδοθεί ακόμη, αυτό δεν εμπόδισε την Warner Bros. να αποκτήσει τα δικαιώματα του τον περασμένο Αύγουστο.

«Ο William Sandberg, αν και υπήρξε ένας καταξιωμένος κρυπτολόγος του στρατού, είναι πλέον ένας κατεστραμμένος άνθρωπος. Η καριέρα του είναι στο ναδίρ, ο γάμος του έχει τελειώσει και ο ίδιος έχει βυθιστεί στην κατάθλιψη. Ομως το ταλέντο του William δεν έχει περάσει απαρατήρητο. Μια ανώνυμη και άκρως απόρρητη οργάνωση τον απαγάγει και του αναθέτει μια τρομακτική αποστολή: να αποκωδικοποιήσει ένα μήνυμα που θα αποκαλύψει τις καταστροφικές προφητείες που κρύβονται μέσα στο DNA μας, πρίν να είναι πολύ αργά.

Την ίδια ώρα η Christina, η πρώην σύζυγος του William έχει ανησυχήσει απο την απουσία του και αρχίζει να υποπτεύεται ότι κάτι πολύ σοβαρό κρύβεται πίσω απο την εξαφάνιση του. Καθοδηγούμενη απο το ενστικτό της, ξεκινά την αναζήτηση για τον William και ενώνει τις δυνάμεις της με μια εκλεκτή ομάδα χαρακτήρων. Ολοι μαζί θα καταλήξουν σε ένα μυστηριώδη πύργο στίς Άλπεις, εκεί όπου η μυστική οργάνωση κάνει τα σχέδια της. Είναι εκδίκηση, ή μια αποστολή διάσωσης? Τι κρύβει η οργάνωση? Τι σχέση έχει ο κώδικας με τον ισχυρό ιό που ξαφνικά εξαπλώνεται σε όλο το κόσμο? Θα μπορέσει ο William να αποκαλύψει την αλήθεια, πρίν να είναι πολύ αργά?”

Την σκηνοθεσία της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Morten Tyldum («Headhunters”, «The Imitation Game”), ενώ το σενάριο γράφεται αυτή την στιγμή απο τον Mark L. Smith («Vacancy”, «The Hole”).

Το βιβλίο του Fredrik T. Olsson θα κυκλοφορήσει στις 21 Αυγούστου.

 

chain-of-events-book-cover

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.