Η Warner Bros. Ετοιμάζει Το Remake Του «Invasion of the Body Snatchers»

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Warner Bros. ετοιμάζει μια ακόμη μεταφορά της κλασικής sci-fi νουβέλας «Invasion of the Body Snatchers», στον κινηματογράφο.

Η δημοφιλής sci-fi νουβέλα που έγραψε ο Jack Finney το 1954, μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο το 1956 με το ομώνυμο φίλμ του Don Siegel. Εκτοτε ακολούθησαν αρκετά remakes, άτυπα ή μη, με πιο πρόσφατο το «The Invasion» του Oliver Hirschbiegel, που κυκλοφόρησε το 2007 με πρωταγωνιστές τους Nicole Kidman και Daniel Craig.

«Η ιστορία εξελίσσεται σε μια μικρή πόλη που δέχεται την εισβολή εξωγήινων, οι οποίοι φυτεύουν κάψουλες μέσα απο τις οποίες λίγο αργότερα αναδύονται άνθρωποι-αντίγραφα αυτών που ζούσαν στην πόλη. Ενας προς ένας, ο κάθε πολίτης πέφτει θύμα αυτών των εξωγήινων, καθώς οι κάψουλες τοποθετούνται δίπλα απο τα κρεβάτια τους και ωριμάζουν την ώρα του ύπνου, μέχρι την στιγμή που αντικαθιστούν τον άνθρωπο που βρίσκεται σε ύπνωση.

Η Warner Bros. Ετοιμάζει Το Remake Του "Invasion of the Body Snatchers"

Οι εξωγήινοι-άνθρωποι, οι οποίοι είναι εντελώς ανέκφραστοι αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται στη πόλη. Αυτή η διαδικασία πέφτει στην αντίληψη του τοπικού γιατρού, ο οποίος ξεκινά μια προσπάθεια αποτροπής της, την ώρα που ο ίδιος (αλλά και το κοινό) δεν γνωρίζει ποιός είναι αληθινός και ποιός είναι εξωγήινος.»

Το σενάριο του νέου remake θα γράψει ο David Leslie Johnson («Orphan», «Wrath of the Titans»), ενώ χρέη παραγωγού θα εκτελέσει ο John Davis («Predator», «Chronicle»).

Με πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που περιείχε και πολλά πολιτικά μηνύματα, η νουβέλα του Jack Finney αποτελεί μια εξαιρετική βάση για ένα πολύ αξιόλογο φίλμ επιστημονικής φαντασίας και άν στελεχωθεί με τον κατάλληλο σκηνοθέτη και πρωταγωνιστές, τότε το νέο remake μπορεί να έχει καλύτερη τύχη απο τα προηγούμενα μέτρια φίλμ…

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.