Η Universal Ετοιμάζει Το "Scythe"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Universal Pictures ετοιμάζει το "Scythe", την κινηματογραφική μεταφορά της νουβέλας φαντασίας που έγραψε ο Neal Shusterman ("Challenger Deep").

"Ένας κόσμος χωρίς πείνα, ασθένειες, πόλεμο και μιζέρια: η ανθρωπότητα κατάφερε να ελέγξει όλα αυτά τα θέματα, ακόμη και τον θάνατο. Τώρα πλέον μόνο οι Scythes αποφασίζουν για το ποιός θα πεθάνει, αφού έχουν οριστεί ως οι υπεύθυνοι για τον έλεγχο του πληθυσμού. Δυο έφηβοι επιλέγονται σαν μαθητές ενός scythe, έναν ρόλο που κανείς απο τους δυο δεν θέλει. Αυτοί οι δυο έφηβοι θα πρέπει να μάθουν την "τέχνη" του να αφαιρείς την ζωή, γνωρίζοντας πως μια τυχόν αποτυχία θα προκαλέσει την απώλεια της δικής τους."

Το σενάριο της μεταφοράς έχουν αναλάβει οι Josh Campbell & Matt Stuecken ("10 Cloverfield Lane"), ενώ χρέη παραγωγών θα εκτελέσουν οι Dylan Clark, Trevor Engelson και ο συγγραφέας του βιβλίου Neal Shusterman.

Η νουβέλα του Shusterman κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο και σχεδόν αμέσως εξελίχθηκε σε bestseller, κάτι που προκάλεσε το ενδιαφέρον της Universal Pictures που έσπευσε να το αποκτήσει.

Η Universal Ετοιμάζει Το "Scythe"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.