Τον Ιούνιο Του 2017 Η Συνέχεια Του "World War Z"

0

Η Paramount Pictures ανακοίνωσε ότι το “World War Z 2” θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2017. Το νέο φίλμ αποτελεί την συνέχεια της ταινίας που κυκλοφόρησε το 2013 και που ήταν βασισμένη στη νουβέλα "World War Z: An Oral History of the Zombie War" του Max Brooks.

"Ένας υπάλληλος των Ηνωμένων Εθνών, ο Gerry Lane, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο, προκειμένου να σταματήσει μια θανατηφόρα πανδημία που μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε επιθετικά «όντα». Ο ιός, όμως, εξαπλώνεται ραγδαία σε όλα τα πλάτη και μήκη του κόσμου με αποτέλεσμα να απειλούνται άμεσα με ανατροπή στρατοί και κυβερνήσεις, αλλά και με αποδεκατισμό η ίδια η ανθρωπότητα."

Στην σκηνοθεσία της δεύτερης ταινίας θα βρεθεί ο ιδιαίτερα ταλαντούχος Juan Antonio Bayona ("The Orphanage", "The Impossible"), ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Marc Forster ("Finding Neverland", "Quantum of Solace"), κάτι απολύτως λογικό καθώς ο Forster ήρθε αρκετές φορές σε ρίξη με τους παραγωγούς κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της πρώτης ταινίας.

world-war-z

Οσον αφορά το cast, το μόνο σίγουρο είναι ότι στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα επιστρέψει ο Brad Pitt (με ότι και αν αυτό σημαίνει), ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα αναζητηθούν οι ηθοποιοί που θα τον πλαισιώσουν.

Με μέτριες ερμηνείες, κακογραμμένους χαρακτήρες και κυριολεκτικά βουνά απο zombies, το πανάκριβο πρώτο φίλμ δεν ενθουσίασε καθόλου, κάτι που ελπίζουμε να αλλάξει με την παρουσία του Bayona στο τιμόνι και την προσθήκη κάποιων αξιόλογων ηθοποιών.

Το “World War Z 2” θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 9 Ιουνίου του 2017.

[UPDATE 12/01/2016]
Ο Juan Antonio Bayona αποχώρησε απο το project, λόγω διαφωνιών με τους παραγωγούς του φίλμ.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.