Το Netflix Παρήγγειλε Το "In the Tall Grass"

0

Υστερα απο το "Gerald’s Game" και το "1922", το Netflix συνεχίζει να επενδύει στα βιβλία του Stephen King, καθώς παρήγγειλε το "In the Tall Grass", το βιβλίο που έγραψε ο διάσημος συγγραφέας το 2012, μαζί με τον γιό του Joe Hill ("Locke & Key").

"Η ιστορία ακολουθεί δυο δίδυμα αδέλφια απο την Ιρλανδία, έναν αδελφό και μια αδελφή, που ξεκινούν ένα οδικό ταξίδι διασχίζοντας όλη τη χώρα, όταν μαθαίνουν ότι η κοπέλα είναι έγκυος. Κατά την διάρκεια της διαδρομής, σταματούν έξω απο ένα χωράφι με ψηλά χόρτα, εκεί όπου παρασύρονται απο ένα μικρό αγόρι που καλεί για βοήθεια. Ομως, όταν πατούν μέσα στα χόρτα, θα βρεθούν σε ένα εφιαλτικό όνειρο γεμάτο τρόμους και χωρίς την έξοδο στον ορίζοντα."

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, την σκηνοθεσία και το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Vincenzo Natali ("Cube", "Hannibal", "Splice"), ενώ φαβορί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι ο James Marsden ("X-Men", "Westworld").

Τα γυρίσματα ης ταινίας θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι στο Τόροντο του Καναδά, ενώ η πρεμιέρα αναμένεται στα τέλη του 2019.

 

Το Netflix Παρήγγειλε Το "In the Tall Grass"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.