Το «Gerald’s Game» Του Stephen King Στη Μεγάλη Οθόνη

0

Σύμφωνα με το deadline, ο σκηνοθέτης Mike Flanagan («Oculus», «Somnia») απέκτησε τα δικαιώματα της μεταφοράς του «Gerald’s Game», της best-selling νουβέλας του Stephen King, που εκδόθηκε το 1992.

«Η ιστορία εστιάζει σε ένα φαινομενικά ακίνδυνο ερωτικό παιχνίδι, μεταξύ ενός παντρεμένου ζευγαριού, σε ένα απομακρυσμένο θέρετρο. Το παιχνίδι αυτό όμως θα εξελιχθεί σε ενα οδυνηρό αγώνα για επιβίωση, όπου η σύζυγος Jessie θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τους δικούς της εσωτερικούς δαίμονες, οι οποίοι κρύβονται στίς σκιές του φαινομενικά άδειου σπιτιού της.»

Συμφωνα με τον σκηνοθέτη Mike Flanagan:

«Στην παράδοση που δημιούργησαν το «Misery» και το «Dolores Claiborne», το «Gerald’s Game» είναι μια απο τις πιο έντονες και επιβλητικές νουβέλες που έχω διαβάσει και είναι ένα ονειρικό project για μένα εδώ και χρόνια. Ο Trevor και εγώ είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα βοηθήσουμε στη μεταφορά αυτού του έργου.»

Εκτός απο την σκηνοθεσία, ο Flanagan έχει αναλάβει και το σενάριο μαζί με τον Jeff Howard, ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο Trevor Macy και η Intrepid Pictures.

Artwork by: Ned Dameron

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.