Τα Επόμενα Φίλμ Των Godzilla Και King Kong

0

Πρίν απο ένα περίπου χρόνο είχαμε αναφερθεί στα σχέδια της Legendary και της Warner Bros. να δημιουργήσουν ένα «τερατώδες» κινηματογραφικό franchise που θα περιλαμβάνει τόσο τον Godzilla όσο και τον King Kong. Ένα νέο franchise που ουσιαστικά ξεκίνησε το 2014 με την ταινία «Godzilla» και που συνεχίστηκε με την ταινία «Kong: Skull Island» που κυκλοφόρησε πρίν απο μερικούς μήνες.

Αν και οι δυο ταινίες δεν αποτέλεσαν κάτι το εξαιρετικό, η πορεία τους στο box-office ήταν ικανοποιητική, καθώς συγκέντρωσαν συνολικά περισσότερα απο 1 δις δολλάρια, κάτι που έδωσε το πράσινο φώς για την δημιουργία της επόμενης ταινίας που θα είναι το «Godzilla: King of the Monsters», που θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου του 2019, με σκηνοθέτη τον Michael Dougherty.

Τα Επόμενα Φίλμ Των Godzilla Και King Kong

Ο Michael Dougherty ξεκίνησε την καριέρα του σαν σεναριογράφος, έχοντας γράψει το σενάριο για τις ταινίες «X-Men 2» και «Superman Returns», ενώ σαν σκηνοθέτης μετρά δυο ταινίες, τα θρίλερ τρόμου «Trick ‘r Treat» & «Krampus».

Οσον αφορά το επόμενο φίλμ του franchise, αυτό θα είναι το «Godzilla vs Kong», μια ταινία που θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαϊου του 2020 και που θα περιλαμβάνει και τα δυο διάσημα τέρατα, τον Godzilla και τον King Kong, ένα φίλμ που σύμφωνα με τις πληροφορίες του THR, θα σκηνοθετήσει ο Adam Wingard.

Τα Επόμενα Φίλμ Των Godzilla Και King Kong

Ο Wingard έγινε γνωστός μέσα απο τα ανεξάρτητα θρίλερ «You’re Next», «V/H/S» και «The Guest», ενώ πρίν απο λίγο καιρό ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του «Death Note», της μεταφοράς του γιαπωνέζικου manga που θα διατεθεί μέσα απο το Netflix (και τις αίθουσες) στις 25 Αυγούστου.

Αν και τα σχέδια των Legendary και Warner Bros. φαίνεται να διαθέτουν τις καλύτερες προθέσεις, καθώς τα φίλμ προσελκύουν αξιόλογους συντελεστές, οι ιστορίες των δυο πρώτων ταινιών δεν ήταν ιδιαίτερα καλογραμμένες, κάτι που σε συνδυασμό με την έτσι και αλλιώς εξωπραγματική πλοκή καθιστούν τις ταινίες του franchise αδιάφορες και στην καλύτερη περίπτωση pop corn blockbusters…

Κάτι που ελπίζουμε (αλλά δεν πιστεύουμε) να αλλάξει με τα επόμενα φίλμ, που θα παρουσιάσουμε αναλυτικά μέσα στους επόμενους μήνες…

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.