Η Sony Ετοιμάζει Τη Μεταφορά Του «Morbius»

0

Με την ταινία του «Venom» να έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα και το «Silver Sable and Black Cat» να βρίσκεται στο στάδιο του pre-production, η Sony συνεχίζει την επέκταση του σύμπαντος του «Spider-Man» με μια ακόμη spin off ταινία, το «Morbius».

«Ο Morbius ή αλλιώς ο Ζωντανός Βρυκόλακας, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα comics την δεκαετία του 70′, σαν ένας ανταγωνιστής του Spider-Man. Αργότερα, ο χαρακτήρας που δημιούργησε ο Roy Thomas και εικονογράφησε ο Gil Kane, εξελίχθηκε σε έναν ηρωικό και τραγικά ελαττωματικό πρωταγωνιστή, που απέκτησε την δική του σειρά comics. Ο Morbius είναι ο Dr. Michael Morbius, ένας επιστήμονας που έπασχε απο μια σπάνια ασθένεια του αίματος, την οποία προσπάθησε να θεραπεύσει μόνος του με καταστροφικά αποτελέσματα. Αντί να θεραπευτεί, ο Morbius προσβλήθηκε απο μια πάθηση, μια μορφή βαμπιρισμού – δίψας για αίμα, καθώς και κυνόδοντες και σούπερ δύναμη.»

Η Sony Ετοιμάζει Τη Μεταφορά Του "Morbius"

Το σενάριο της κινηματογραφικής μεταφοράς έχει ήδη γραφτεί απο τους Burk Sharpless και Matt Sazama, το δίδυμο σεναριογράφων πίσω απο τις ταινίες «The Last Witch Hunter», «Dracula Untold», «Gods of Egypt» και «Power Rangers», που αυτή τη στιγμή εργάζονται στην νέα τηλεοπτική σειρά του «Lost In Space».

Αυτό που ακόμη δεν έχει γίνει σαφές είναι το εαν το νέο spin off φίλμ θα ενταχθεί στο ίδιο κινηματογραφικό σύμπαν με τις ταινίες του «Spider-Man» ή θα ακολουθήσει το δικό του αυτόνομο μονοπάτι, κάτι που φαντάζει σαν το πιο πιθανό, καθώς πλέον στις ταινίες του «Spider-Man» συμμετέχει και η Marvel

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.