Η Sony Ετοιμάζει Το «Silver Sable and Black Cat»

0

Υστερα απο την ταινία του «Venom» που φαίνεται να έχει πάρει το δρόμο της, η Sony Pictures σε συνεργασία με την Marvel πάντα, ετοιμάζει μια ακόμη ταινία απο το σύμπαν του «Spider-Man». Ο λόγος γίνεται για το «Silver Sable and Black Cat», ένα spinoff φίλμ που θα φιλοξενήσει τους χαρακτήρες της Silver Sable και της Black Cat/Felicia Hardy.

«Η Silver Sable είναι μια μισθοφόρος, κυνηγός εγκληματιών πολέμου, ηγέτης του Wild Pack και CEO του Silver Sable International. Αν και κάποιες φορές λειτουργεί σαν νόμιμη μισθοφόρος, οι μέθοδοι και τα κίνητρα της, την έχουν φέρει πολλές φορές αντιμέτωπη με άλλους σούπερ ήρωες.

Η Felicia Hardy/Black Cat είναι η κόρη ενός διαβόητου ληστή. Υστερα απο ένα τραυματικό γεγονός στην πρώτη χρονιά της στο κολέγιο, εκπαιδεύτηκε σε διάφορες πολεμικές τέχνες και ακροβατικά και μόλις αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της, υιοθέτησε την ταυτότητα της Black Cat.»

Η Sony Ετοιμάζει Το "Silver Sable and Black Cat"

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Variety, την σκηνοθεσία του φίλμ έχει αναλάβει η Gina Prince-Bythewood («Beyond the Lights»), η οποία θα αναθεωρήσει και το σενάριο που έγραψε αρχικά η Lisa Joy («Westworld») και μετά ο Chris Yost («Thor: Ragnarok»).

Με την πρεμιέρα του «Wonder Woman» να απέχει λίγες ημέρες και την ταινία «Captain Marvel» να έχει ξεκινήσει γυρίσματα, το «Silver Sable and Black Cat» έρχεται να προστεθεί σε μια νέα σειρά ταινιών comic που θα έχουν σε πρώτο πλάνο γυναικείους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες και γυναίκες σκηνοθέτριες. Μια κατεύθυνση και τάση που φαίνεται να έχουν υιοθετήσει τόσο η Marvel, όσο και η DC Comics

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.