Η Sony Απέκτησε Την Νέα Ταινία Του Quentin Tarantino

0

Υστερα απο μια αρκετά ανταγωνιστική διαδικασία που προσέλκυσε αρκετά στούντιο, η Sony Pictures απέκτησε την νέα ταινία του Quentin Tarantino, που πρός το παρόν τιτλοφορείται ως «8», μιας και είναι η ένατη ταινία του εκκεντρικού σκηνοθέτη.

Υστερα απο πολλά χρόνια συνεργασίας με την The Weinstein Company του Harvey Weinstein (του γνωστού), ο Tarantino «βγήκε στην πιάτσα» πλασάροντας το νέο του φίλμ, που σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι και το πιο ακριβό, καθώς αναμένεται να στοιχήσει $100 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το φίλμ εξελίσσεται στο 1969 και εστιάζει στην δολοφονία της Sharon Tate απο τους ακόλουθους του κατά συρροή δολοφόνου Charles Manson. Ο Tarantino που έχει ήδη γράψει το σενάριο, φιλοδοξεί να προσελκύσει δυνατά ονόματα για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, καθώς μέχρι σήμερα έχουν ακουστεί τα ονόματα των Jennifer Lawrence, Margot Robbie, Samuel L. Jackson, Tom Cruise και Leonardo DiCaprio.

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός του Tarantino ήταν η ταινία να καταλήξει στην The Weinstein Company, εκεί όπου έχει υλοποιήσει τα περισσότερα απο τα φίλμ του και που απολάμβανε την δημιουργική ελευθερία, η κατάρρευση της εταιρείας ύστερα απο το σκάνδαλο του Harvey Weinstein (πέσαμε απο τα σύννεφα), ανάγκασε τον σκηνοθέτη να αναζητήσει νέα στέγη και να πλασάρει το φίλμ σχεδόν σε όλα τα μεγάλα στούντιο, που η αλήθεια είναι ότι ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον…

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.