Ο Simon Kinberg Θα Σκηνοθετήσει Το «X-Men: Dark Phoenix»

0

Υστερα απο μια άκρως επιτυχημένη καριέρα σαν παραγωγός, ο Simon Kinberg είναι έτοιμος να κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, ανέλαβε την σκηνοθεσία στο «X-Men: Dark Phoenix», την νέα ταινία απο το σύμπαν του X-Men.

Ο χαρακτήρας της Phoenix εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο κινηματογραφικό σύμπαν του X-Men μέσα απο την ταινία «X-Men: The Last Stand» που κυκλοφόρησε το 2006 και ενσαρκώθηκε απο την Famke Janssen που ύστερα απο τον θάνατο του χαρακτήρα της Jean Grey, επέστρεψε σαν Dark Phoenix.

Ο Simon Kinberg Θα Σκηνοθετήσει Το "X-Men: Dark Phoenix"

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Kinberg εκτός απο την σκηνοθεσία, θα γράψει και το σενάριο και φυσικά θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού. Το cast θα είναι και πάλι πλούσιο καθώς αναμένεται να επιστρέψουν σχεδόν όλα τα πρόσωπα του «X-Men: Apocalypse» και συγκεκριμένα οι Jennifer Lawrence (Mystique), Michael Fassbender (Magneto), James McAvoy (Professor X), Nicholas Hoult (Beast), Alexandra Shipp (Storm), Tye Sheridan (Cyclops), Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler) και η Sophie Turner (Jean Grey).

Οσον αφορά τον «κακό» χαρακτήρα της ιστορίας, αυτός θα είναι η Lilandra, η ηγέτης μιας εξωγήινης αυτοκρατορίας με το όνομα Shi’ar, η οποία ηγείται της προσπάθειας φυλάκισης και εκτέλεσης της Dark Phoenix, κάτι που θα την φέρει αντιμέτωπη με τους X-Men. Ενας χαρακτήρας που σύμφωνα με τις πληροφορίες του THR πιθανότατα θα καταλήξει στην Jessica Chastain («Zero Dark Thirty»), η οποία βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την 20th Century Fox.

‘Εχοντας υπάρξει παραγωγός σε όλες τις ταινίες του X-Men, αλλά και σε άλλες επιτυχημένες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές όπως το «Deadpool», το «Logan» και το «Legion», o Kinberg γνωρίζει πολύ καλά το είδος των comic ταινιών, ένα γεγονός που θα τον βοηθήσει πάρα πολύ στην πρώτη σκηνοθετική δουλειά του.

Το «X-Men: Dark Phoenix» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου του 2018…

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.