Πρώτη Ματιά Στο «Unsane» Του Steven Soderbergh

0

Πρόκειται για το «Unsane», την νέα ταινία του Steven Soderbergh, που αποτελεί το πρώτο θρίλερ τρόμου που σκηνοθετεί ο Αμερικανός σκηνοθέτης.

«Μια γυναίκα (Claire Foy), εισάγεται σε μια ψυχιατρική κλινική χωρίς την θέληση της. Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον μεγάλυτερο φόβο της, είναι όμως αυτός ο φόβος αληθινός, ή είναι δημιούργημα της φαντασίας της?»

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Steven Soderbergh («Traffic», «Ocean’s Eleven», «Erin Brockovich»), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Jonathan Bernstein («The Spy Next Door») και James Greer («The Spy Next Door»).

Πρώτη Ματιά Στο "Unsane" Του Steven Soderbergh

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η Claire Foy («The Crown»), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Juno Temple («Vinyl»), Aimee Mullins («Stranger Things»), Amy Irving («Traffic»), Jay Pharoah («Ride Along»), Joshua Leonard, Colin Woodell, Sarah Stiles, Erin Wilhelmi.

Το «Unsane» που γυρίστηκε μέσα σε μια εβδομάδα(?) αποκλειστικά με την χρήση iPhone, θα κάνει πρεμιέρα στο 68ο Φεστιβάλ του Βερολίνου, ενώ η κυκλοφορία του φίλμ στις αίθουσες είναι προγραμματισμένη για τις 23 Μαρτίου…

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.