Πρώτη Ματιά Στο «The Solutrean»

0

Αν και το Hollywood μας έχει ταξιδέψει σε πολλές χρονικές περιόδους της ανθρωπότητας, τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον, η προϊστορική περίοδος έχει παραμείνει ως επί το πλείστον ανεκμετάλλευτη.

Αν εξαιρέσει κανείς το κλασικό «One Million Years B.C.» του 1966, το «Quest for Fire» του 1981 και το ατυχές «10,000 BC» του 2008, το σύγχρονο Hollywood δεν έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα πρώτα στάδια της ανθρωπότητας. Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει το «The Solutrean», το νέο φίλμ του Albert Hughes (ο ένας εκ των Hughes Brothers), που εξελίσσεται 20.000 Π.Χ. κατά την διάρκεια της τελευταίας εποχής των παγετώνων.

«Η ιστορία εστιάζει σε έναν νεαρό Solutrean – έναν homo sapien κυνηγό – ο οποίος ύστερα απο ένα ατύχημα κατά την διάρκεια του κυνηγιού, πασχίζει με τα στοιχεία της φύσης για να επιστρέψει στο σπίτι του.»

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Albert Hughes («Dead Presidents», «From Hell», «The Book of Eli»), το σενάριο υπογράφει ο Dan Wiedenhaupt, ενώ στην κινηματογράφηση βρίσκεται ο Martin Gschlacht («Goodnight Mommy»).

Πρωταγωνιστούν οι Kodi Smit-McPhee («The Road», «Let Me In»), Leonor Varela («Blade II»), Natassia Malthe, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Priya Rajaratnam, Mercedes de la Zerda, Jens Hultén, Spencer Bogaert, Marcin Kowalczyk, Michael Kruse-Dahl.

Με ενδιαφέρον concept αλλά και cast χαμηλών κυβικών, το «The Solutrean» του Albert Hughes φαντάζει σαν ένα στοίχημα που ελπίζουμε να κερδίσει, καθώς διαθέτει ένα διαφορετικό και άκρως συναρπαστικό σκηνικό.

Η ταινία που ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της πρίν απο μερικούς μήνες στο Βανκούβερ του Καναδά, βρίσκεται στην διαδικασία του post-production και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στα τέλη του 2017 απο την Columbia Pictures

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.