Πρώτη Ματιά Στο «Red Sparrow»

0

Πρόκειται για το «Red Sparrow», την κινηματογραφική μεταφορά της διάσημης νουβέλας του Jason Matthews. Ένα project που αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στα πρώτα στάδια της υλοποίησης του, καθώς τόσο ο Darren Aronofsky («Black Swan», «The Wrestler») όσο και ο David Fincher («Se7en», «Fight Club») αποχώρησαν απο την σκηνοθεσία, πρίν η θέση τελικά καταλήξει στον Francis Lawrence.

«Στη σημερινή Ρωσία που διοικείται απο τον Vladimir Putin, η αξιωματικός των Μυστικών Υπηρεσιών Dominika Egorova, πασχίζει να επιβιώσει στη μετα-Σοβιετική εποχή. Με διαταγές να εξελιχθεί σε «Sparrow» – μια εκπαιδευμένη πλανεύτρα, η Dominika διατάζεται να λειτουργήσει ενάντια στον Nathaniel Nash, ένα νεαρό αξιωματικό της CIA που χειρίζεται τον πιο σημαντικό κατάσκοπο της υπηρεσίας στη Ρωσία.

Καθώς η δράση ελίσσεται μεταξύ της Ρωσίας, της Φινλαδίας, της Ελλάδας, της Ιταλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, η Dominika και ο Nate συγκρούονται σε μια αναμέτρηση επιθυμιών, κατασκοπείας και αναπόφευκτα πάθους, που απειλεί όχι μόνο τις ζωές τους αλλά και αυτές των άλλων. Καθώς οι μυστικές συμμαχίες δημιουργούνται και σπάνε, το παιχνίδι της Dominika και του Nate φτάνει σε ένα θανατηφόρο σταυροδρόμι. Σύντομα, ο ένας απο τους δυο ξεκινά μια διπλή ύπαρξη σε μια επιχείρηση ζωής και θανάτου, που αναλώνει μυστικές υπηρεσίες απο την Μόσχα μέχρι και την Washington.»

Πρώτη Ματιά Στο "Red Sparrow"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται πλέον ο Francis Lawrence («The Hunger Games», «I Am Legend»), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Eric Warren Singer («American Hustle») και Justin Haythe («A Cure for Wellness»), βασισμένοι στην ομώνυμη νουβέλα του Jason Matthews.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Dominika Egorova βρίσκεται η Jennifer Lawrence («The Hunger Games»), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Jeremy Irons («Die Hard with a Vengeance»), Matthias Schoenaerts («Rust and Bone»), Charlotte Rampling («45 Years»), Mary-Louise Parker («Red»), Joel Edgerton («Midnight Special»), Ciarán Hinds, Joely Richardson, Thekla Reuten, Sergei Polunin, Sakina Jaffrey.

Με βάση την πολύ αξιόλογη νουβέλα του Jason Matthews, τον ικανό Francis Lawrence στο τιμόνι και την Jennifer Lawrence στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το «Red Sparrow», μπορεί να εξελιχθεί σε ένα πολύ αξιόλογο κατασκοπευτικό θρίλερ.

Το «Red Sparrow» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 18 Μαρτίου.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.