Πρώτη Ματιά Στο «Once Upon a Time in Hollywood»

0

Πρόκειται για το «Once Upon a Time in Hollywood», το ένατο φίλμ του Quentin Tarantino, που επιστρέφει στη σκηνοθεσία ύστερα απο το «The Hateful Eight» του 2015. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νέο φίλμ του εκκεντρικού σκηνοθέτη διαθέτει ατμόσφαιρα «Pulp Fiction» και διαθέτει μια πλοκή που φαίνεται να σχετίζεται με τoυς φόνους του Charles Manson.

«Η ιστορία εξελίσσεται στο Los Angeles του 1969, στο αποκορύφωμα της hippy εκδοχής του Hollywood. Το φίλμ ακολουθεί τον Rick Dalton (DiCaprio), τον πρώην στάρ μιας γουέστερν τηλεοπτικής σειράς και τον επι μακρόν κασκαντέρ του Cliff Booth (Pitt). Και οι δυο πασχίζουν να επιβιώσουν σε ένα Hollywood που πλέον δεν αναγνωρίζουν. Όμως ο Rick έχει μια πολύ διάσημη γείτονα, την Sharon Tate.»

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Quentin Tarantino («Pulp Fiction», «Kill Bill», «Django Unchained»), ο οποίος ως συνήθως υπογράφει και το σενάριο. Την κινηματογράφηση του φίλμ έχει αναλάβει ο Robert Richardson («Kill Bill: Vol 1, 2», «Django Unchained», «The Hateful Eight»), ο μόνιμος συνεργάτης του Tarantino.

Στους ρόλους των Rick Dalton και Cliff Booth βρίσκονται οι Leonardo DiCaprio («The Revenant») και Brad Pitt («Fight Club») αντίστοιχα, στο ρόλο της Sharon Tate βρίσκεται η Margot Robbie («Suicide Squad»), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Kurt Russell («The Hateful Eight»), Tim Roth («Reservoir Dogs»), Timothy Olyphant («Justified»), Michael Madsen («Kill Bill»), Zoë Bell («Death Proof») και ο Burt Reynolds («Boogie Nights»).

Με cast που μοιάζει σαν μια επαννένωση παλιών φίλων και σκηνικό την ψυχεδελική δεκαετία του 60′, το νέο φίλμ του Quentin Tarantino φαντάζει πολύ ενδιαφέρον, καθώς εκτός των άλλων κινείται μέσα στην comfort zone του σκηνοθέτη.

Τα γυρίσματα της ταινίας της Sony θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι, ενώ η κυκλοφορία της στις αίθουσες είναι προγραμματισμένη για τις 9 Αυγούστου του 2019…

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".