Πρώτη Ματιά Στο «Mother!» Του Darren Aronofsky

0

Πρόκειται για το «Mother!», το νέο φίλμ του Darren Aronofsky που επιστρέφει στη σκηνοθεσία ύστερα απο τρία χρόνια και την ταινία «Noah». Αν και η πλοκή του νέου φίλμ του ταλαντούχου σκηνοθέτη δεν αποκαλύπτει σχεδόν τίποτε, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ-τρόμου.

«Η ιστορία εστιάζει σε ένα ζευγάρι που θα δεί την σχέση να δοκιμάζεται, όταν απρόσκλητοι επισκέπτες καταφθάνουν στο σπίτι τους και διαταράσσουν την ήρεμη ύπαρξη τους.»

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Darren Aronofsky («Requiem for a Dream», «Black Swan», «The Wrestler»), ο οποίος ως συνήθως υπογράφει και το σενάριο.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του «ήρεμου» ζευγαριού βρίσκονται οι Jennifer Lawrence («The Hunger Games») και Javier Bardem («No Country for Old Men»), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Ed Harris («The Abyss»), Michelle Pfeiffer («What Lies Beneath»), Domhnall Gleeson («Ex Machina»), Kristen Wiig «Bridesmaids»), Amanda Warren, Stephen McHattie, Brian Gleeson, Stefan Simchowitz, Jovan Adepo, Robert Higden.

Την κινηματογράφηση του φίλμ έχει επιμεληθεί ο Matthew Libatique («Requiem for a Dream «, «Black Swan», «Iron Man»), ο μόνιμος συνεργάτης του Aronofsky, ενώ την μουσική σύνθεση έχει αναλάβει ο Jóhann Jóhannsson («Arrival», «Sicario»).

Υστερα απο μια σύντομη παρένθεση με το βιβλικό «Noah», ο Darren Aronofsky επιστρέφει στο αγαπημένο είδος του, με ένα μυστηριώδες φίλμ που διαθέτει πολύ πλούσιο cast και μια πολύ λιτή επίσημη πλοκή, που σίγουρα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές.

Το «Mother!» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Οκτώβριο.

 
Πρώτη Ματιά Στο "Mother!" Του Darren Aronofsky

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.