Πρώτη Ματιά Στο "Colossal" Του Nacho Vigalondo

0

Πρόκειται για το "Colossal", την νέα ταινία του Ισπανού σκηνοθέτη Nacho Vigalondo, που χαρακτηρίζεται σαν μια μίξη του "Godzilla" του Gareth Edwards με το "Lost In Translation" της Sofia Copolla.

"Η Gloria είναι μια συνηθισμένη γυναίκα η οποία ύστερα απο τον χωρισμό της με τον φίλο της, βρίσκεται άστεγη και αναγκάζεται να εγκαταλείψει την ζωή στην Νέα Υόρκη και να επιστρέψει πίσω στη γενέτειρα της. Οταν κυκλοφορούν τα νέα για την εμφάνιση ενός τεράστιου πλάσματος που ισοπεδώνει την Seoul της Νοτίου Κορέας, η Gloria συνειδητοποιεί ότι με κάποιον τρόπο είναι συνδεδεμένη με αυτό το απίστευτο φαινόμενο. Καθώς τα γεγονότα αρχίζουν να ξεφεύγουν απο κάθε έλεγχο, η Gloria θα πρέπει να ανακαλύψει το γιατί η φαινομενικά ασήμαντη ύπαρξη της έχει τόσο μεγάλη επίδραση στην μοίρα του κόσμου."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Nacho Vigalondo ("The ABCs of Death", "V/H/S Viral", "Open Windows"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Gloria βρίσκεται η Anne Hathaway ("The Dark Knight Rises"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Dan Stevens ("The Guest"), Jason Sudeikis ("We're the Millers"), Tim Blake Nelson, Austin Stowell, Rukiya Bernard, Agam Darsh, Hannah Cheramy και Miho Suzuki.

Υστερα απο την συμμετοχή του σε αρκετά horror projects, o Nacho Vigalondo σκηνοθετεί την πρώτη μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή της καριέρας του, σε ένα φίλμ που δεν αναμένεται σαν το σύνηθες monster-movie, καθώς η πλοκή και το ανεξάρτητο στύλ του σκηνοθέτη προειδεάζουν για κάτι το διαφορετικό και πρωτότυπο.

Το "Colossal" θα προβληθεί στο Φεστιβάλ του Τορόντο τον Σεπτέμβριο, ενώ η κυκλοφορία του στις αίθουσες αναμένεται στα τέλη του 2016.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.