Πρώτη Ματιά Στο "Ad Astra" Του James Gray

0

Πρόκειται για το "Ad Astra", το sci-fi φίλμ του James Gray.

"Είκοσι χρόνια μετά την αναχώρηση του πατέρα του σε μια αποστολή στον πλανήτη Ποσειδώνα, με σκοπό την αναζήτηση εξωγήινης νοημοσύνης, ο Roy McBride - ένας μηχανικός του στρατού - ταξιδεύει στο ηλιακό σύστημα για να τον βρεί και να μάθει το γιατί η αποστολή του απέτυχε."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο James Gray ("We Own the Night", "The Lost City of Z"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Ethan Gross ("Fringe").

Στν πρωταγωνιστικό ρόλο του Roy McBride βρίσκεται ο Brad Pitt ("World War Z"), ενώ ο Tommy Lee Jones ("The Fugitive") υποδύεται τον πατέρα του, Clifford McBride. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Donald Sutherland ("The Hunger Games"), Ruth Negga ("Preacher"), Greg Bryk, Jamie Kennedy, Loren Dean, Kimberly Elise, John Ortiz, LisaGay Hamilton, John Finn.

Στην κινηματογράφηση του φίλμ βρίσκεται ο Hoyte Van Hoytema ("Interstellar", "Dunkirk"), ενώ χρέη παραγωγών εκτελούν οι Marc Butan ("The Road"), Jeffrey Chan ("The Taking of Tiger Mountain") και Sophie Mas ("The Witch").

Αν και τις περισσότερες φορές το τελικό αποτέλεσμα στις ταινίες αυτού του είδους είναι μέτριο και με πολλά κλισέ, ο James Gray σε μια παλαιότερη συνέντευξη του υποσχέθηκε πως το δικό του φίλμ θα είναι αρκετά διαφορετικό απο όλα τα προηγούμενα.

"Κάποτε διάβασα για τους ανθρώπους που δημιούργησαν την ατομική βόμβα με την διάσπαση του ατόμου. Μια διαδικασία που ουσιαστικά ξεκίνησε σαν ένα πείραμα που είχε 10% πιθανότητες να καταστρέψει όλη την ορατή ύλη στο σύμπαν. Όμως παρά τον μεγάλο κίνδυνο αυτού του πειράματος, προχώρησαν στην διάσπαση του ατόμου και αυτό είναι κάτι που το θεώρησα ως εξαιρετικά ανησυχητικό. Ετσι άρχισα να σκέφτομαι για το τι θα συνέβαινε αν κάποιος που δεν είχε τίποτε να χάσει, πειραματίζονταν ξανά με κάτι αντίστοιχο, κάτι τόσο επικίνδυνο που θα μπορούσε να επηρρέασει τις ζωές όλων των κατοίκων του πλανήτη."

Το "Ad Astra" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 11 Ιανουαρίου του 2019, απο την 20th Century Fox...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.