Πρώτη Ματιά: "Star Wars: Rogue One"

0

Μέσα απο το συνέδριο D23 που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Anaheim, η Disney και η Lucasfilm κυκλοφόρησαν την πρώτη εικόνα με το cast του "Star Wars: Rogue One", την πρώτη απο τις τρείς spinoff ταινίες απο το σύμπαν του Star Wars.

"Το Rogue One εξελίσσεται πρίν απο τα γεγονότα του 'Star Wars: A New Hope' και αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας μαχητών της αντίστασης, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κλέψουν τα σχέδια του Death Star".

Στην σκηνοθεσία της ταινίας θα βρεθεί ο Gareth Edwards ("Monsters", "Godzilla"), ενώ το σενάριο έχει αναλάβει ο Chris Weitz ("The Golden Compass", "Cinderella"), που αντικατέστησε τον Gary Whitta ("The Book of Eli").

Στην παραγωγή βρίσκονται οι John Knoll, Kathleen Kennedy, ενώ τη μουσική θα γράψει ο ελληνικής καταγωγής Alexandre Desplat ("The King's Speech", "The Imitation Game").

Πρωταγωνιστούν οι Felicity Jones ("The Theory Of Everything"), Ben Mendelsohn ("Bloodline"), Forest Whitaker ("The Butler"), Donnie Yen ("Ip Man"), Mads Mikkelsen ("Hannibal"), Riz Ahmed ("Nightcrawler"), Diego Luna ("Milk"), Jiang Wen ("Let the Bullets Fly") και Alan Tudyk ("Firefly").

Με πλούσιο cast και έναν ικανότατο σκηνοθέτη, το "Star Wars: Rogue One" φαντάζει πολύ ενδιαφέρον και η επιτυχία του αναμένεται να καθορίσει σε σημαντικό βαθμό την πορεία των επόμενων spinoff ταινιών.

Το "Star Wars: Rogue One" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου του 2016.

"Star Wars: Rogue One" cast

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.