Πρώτη Ματιά: "Kong: Skull Island" Του J. V. Roberts

0

Πρόκειται για το spin-off φίλμ απο το σύμπαν της ιστορίας του King Kong, που εστιάζει στο Skull Island, το μυστηριώδες, αφιλόξενο και εξωτικό νησί που εκτός απο τον διάσημο γορίλα φιλοξενεί και ένα σωρό άλλα πλάσματα.

Αν και η πλοκή της ταινίας παραμένει άγνωστη, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια ομάδα γενναίων εξερευνητών που κατευθύνονται στο ομιχλώδες και μυστηριώδες νησί, το οποίο αποτελεί το σπίτι του τεράστιου γορίλα και άλλων επίσης τρομακτικών πλασμάτων.

Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο ο Jordan Vogt-Roberts ("The Kings of Summer"), ο οποίος αντικατέστησε τον Joe Cornish, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Max Borenstein ("Godzilla" 2014), Derek Connolly ("Jurassic World"), John Gatins ("Flight") και Dan Gilroy ("Nightcrawler").

Το casting που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, έχει ήδη εξασφαλίσει τους Samuel L. Jackson ("Django Unchained"), Tom Hiddleston ("Thor", "Only Lovers Left Alive"), Brie Larson ("The Spectacular Now"), Corey Hawkins ("Straight Outta Compton"), Jason Mitchell ("Straight Outta Compton"), Toby Kebbell ("RocknRolla") και John C. Reilly ("Cyrus"), ενώ για αδιευκρίνηστους λόγους αποχώρησαν οι Michael Keaton και J.K. Simmons.

Υστερα απο την απροσδόκητη και για πολλούς ανεξήγητη επιτυχία του "Jurassic World" και την επίσης επιτυχημένη (εισπρακτικά) αναβίωση του "Godzilla", οι ταινίες πλασμάτων επιστρέφουν για τα καλά και η Legendary φιλοδοξεί σε ανάλογη επιτυχία με το "Kong: Skull Island".

Με νεαρό και υποσχόμενο σκηνοθέτη, ένα καλό cast και κινηματογραφιστή τον εξαιρετικό Larry Fong (Lost, 300, Watchmen, Sucker Punch), το "Kong: Skull Island" φαίνεται να διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα.

Τα γυρίσματα του "Kong: Skull Island" θα ξεκινήσουν σε δυο μήνες, ενώ η κυκλοφορία του στις αίθουσες είναι προγραμματισμένη για τις 10 Μαρτίου του 2017.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.