Πρώτη Ματιά: "Fast & Furious 8"

0

Πρόκειται για την 8η ταινία του franchise δράσης "Fast & Furious", που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει ανανεωθεί για τουλάχιστον τρείς ακόμη ταινίες.

Αν και οι πληροφορίες γύρω απο την πλοκή του νέου φίλμ που γυρίζεται αυτή την στιγμή στην Κούβα παραμένουν άγνωστες, αυτό δεν φαίνεται να έχει μεγάλη σημασία, καθώς το σενάριο και οι διάλογοι δεν ήταν ποτέ το δυνατό σημείο του franchise.

Στην σκηνοθεσία του 8ου φίλμ βρίσκεται ο F. Gary Gray ("Law Abiding Citizen", "Straight Outta Compton"), ενώ το σενάριο υπογράφει και πάλι ο Chris Morgan ("Fast & Furious" "Fast Five", "Furious 7", "Gang Related"), βασισμένος στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Gary Scott Thompson.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson, Eva Mendes, Kurt Russell, Lucas Black, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris και Nathalie Emmanuel.

Τα νέα πρόσωπα του 8ου φίλμ θα είναι η Charlize Theron ("Mad Max: Fury Road") που θα υποδυθεί την Cipher, τoν "κακό" χαρακτήρα της ιστορίας και οι Kristofer Hivju ("Game of Thrones") και Scott Eastwood ("The Longest Ride").

Αν και η πλοκή των τελευταίων φίλμ έχει ξεφύγει απο τα πλαίσια της λογικής, με τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες να μοιάζουν περισσότερο σαν σούπερ ήρωες, οι εισπράξεις στο box-office έχουν αυξηθεί κατακόρυφα και αν αυτό συνεχιστεί τότε δεν αποκλείεται οι συνέχειες να ξεπεράσουν τις 10.

Η 8η ταινία του franchise που ακόμη δεν έχει επίσημο τίτλο, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 13 Απριλίου του 2017.

"Fast & Furious 8"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.