Οι Phil Lord & Chris Miller Απολύθηκαν Απο Την Ταινία Του Han Solo

0

Πρίν απο λίγες ώρες η Lucasfilm ταρακούνησε τα social media, καθώς ανακοίνωσε την απόλυση των Phil Lord και Chris Miller, το σκηνοθετικό δίδυμο που είχε αναλάβει την σκηνοθεσία της ατιτλοφόρητης (πρός το παρόν) spin off ταινίας απο το σύμπαν του «Star Wars», που εστιάζει στον χαρακτήρα του νεαρού Han Solo.

Αν και η επίσημη ανακοίνωση κάνει λόγο για «δημιουργικές διαφορές», το γεγονός ότι οι σκηνοθέτες απολύθηκαν μόλις τρείς εβδομάδες πρίν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα, δημιουργεί πολλά ερωτήματα. Αν και οι δυο πλευρές διατηρούν χαμηλό προφίλ δεν έχουν δώσει συνέχεια στο θέμα, τα social media έχουν κατακλυστεί απο εικασίες και πληροφορίες απο ανώνυμες πηγές. Μια απο αυτές τις πηγές αναφέρει πως η πρόεδρος της Lucasfilm, Kathleen Kennedy δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένη απο την συμπεριφορά των σκηνοθετών αλλά και με την πορεία της παραγωγής και απαίτησε συμπληρωματικά γυρίσματα απο τρίτο σκηνοθέτη (όπως και στο Rogue One: A Star Wars Story), κάτι που εξόργισε τους Lord και Miller. Επίσης, άλλη πηγή αναφέρει πως υπήρξε ρήξη αναμέσα στους σκηνοθέτες και τον βετεράνο σεναριογράφο Lawrence Kasdan, σχετικά με τον τόνο του φίλμ.

Όποια και αν είναι η αλήθεια, το μόνο σίγουρο είναι ότι η σκηνοθετική καρέκλα στις ταινίες του «Star Wars» δεν διαθέτει και πολύ μεγάλη δημιουργική ελευθερία, κάτι που ανακάλυψαν απο πρώτο χέρι τόσο ο Gareth Edwards του «Rogue One», όσο και το δίδυμο των των Phil Lord και Chris Miller.

Αυτο που μένει να φανεί, είναι το κατά πόσο θα επηρρεάσει αυτό το δυσάρεστο γεγονός την ποιότητα του φίλμ, που πλέον αναζητά νέο σκηνοθέτη…

Η ταινία του Han Solo είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Μαϊου του 2018.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά «έργα».

Τα σχόλια έχουν κλείσει.