Η Paramount Ετοιμάζει Το Remake Του «Pet Sematary»

0

Υστερα απο την μεγάλη εισπρακτική επιτυχία του «It», οι νουβέλες του Stephen King βρίσκονται σε ακόμη μεγαλύτερη ζήτηση για κινηματογραφικές μεταφορές. Κάτι που φαίνεται να ασπάζεται και η Paramount, που ετοιμάζει το remake του «Pet Sematary». Η νουβέλα τρόμου του King μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο το 1989 απο την σκηνοθέτρια Mary Lambert («Siesta»), ένα μέτριο low budget θρίλερ-τρόμου με σενάριο γραμμένο απο τον ίδιο τον Stephen King.

«Οταν η οικογένεια των Creed μετακομίζει σε ένα όμορφο παλιό σπίτι στην ύπαιθρο του Maine, όλα φαίνονται πολύ ωραία για να είναι αληθινά: ο γιατρός πατέρας, η όμορφη σύζυγος, η χαριτωμένη μικρή κόρη, ο αξιολάτρευτος μικρός γιός τους και ένα ειδυλιακό σπίτι. Σαν οικογένεια τα έχουν όλα, μέχρι και την ιδιαίτερα φιλική τους γάτα.

Ομως το κοντινό δάσος κρύβει μια ανατριχιαστική αλήθεια, πιο τρομακτική και απο τον ίδιο τον θάνατο. Οι Creeds σύντομα θα μάθουν πως το να είσαι νεκρός, μερικές φορές είναι καλύτερο.»

Την σκηνοθεσία της μεταφοράς έχουν αναλάβει οι Kevin Kolsch & Dennis Widmyer, το δίδυμο πίσω απο την ταινία «Starry Eyes» που κυκλοφόρησε το 2014.

Αν και το σκηνοθετικό δίδυμο έχει δώσει καλά δείγματα, η πλοκή και η κλίμακα της νουβέλας δεν φαίνεται να βοηθούν για την δημιουργία μιας ενδιαφέρουσας κινηματογραφικής μεταφοράς, κάτι που ελπίζουμε να μην ισχύσει για το remake των Kolsch & Widmyer

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά «έργα».

Τα σχόλια έχουν κλείσει.