Ο Steven Spielberg Θα Σκηνοθετήσει Το «Robopocalypse»?

0

Πρόκειται για την μεταφορά της sci-fi νουβέλας του Daniel H. Wilson, που εκδόθηκε το 2011.

«Στο μέλλον και σε μια κοινωνία εξαρτημένη απο τα ρομπότ, ένας επιστήμονας ελευθερώνει κατά λάθος μια υπερ-εξελιγμένη οντότητα τεχνητής νοημοσύνης, με το όνομα Archos.
Το Archos σύντομα αποκτά συνείδηση και αμέσως ξεκινά τον σχεδιασμό του αφανισμού της ανθρωπότητας, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει την βιοποικιλότητα της Γής.»

Η συζήτηση για την μεταφορά έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερα χρόνια, ενώ το 2012 είχαν ανακοινωθεί ως πρωταγωνιστές οι Chris Hemsworth και Anne Hathaway. Ομως το 2013, ο Spielberg και η Dreamworks αποφάσισαν να «παγώσουν» το project, λόγω προβλημάτων στο σενάριο και τον ιδιαίτερα υψηλό προϋπολογισμό.

Σύμφωνα με το Variety όμως, το φιλόδοξο εγχείρημα φαίνεται να ξαναπαίρνει μπροστά, καθώς ο Spielberg φαίνεται να πιστεύει πολύ στο υλικό του Daniel H. Wilson, φιλοδοξώντας να το μετατρέψει σε ένα επικό blockbuster.

Το σενάριο της μεταφοράς που θα εστιάσει στη μάχη μεταξύ της ανθρωπότητας και των ρομπότ, αρχικά είχε αναλάβει ο Drew Goddard («The Cabin in the Woods»), ενώ προς το παρόν είναι άγνωστο αν θα ξαναθεωρηθεί απο κάποιον άλλο σεναριογράφο. Οπως και να έχει, το «Robopocalypse» φαντάζει πολύ ενδιαφέρον και θα μπορούσε νε εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλύτερο απο το παρεμφερές και μετριότατο «I, Robot».

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.