Ο Ron Howard Στο «Han Solo»

0

Υστερα απο την αιφνιδιαστική απόλυση των Phil Lord και Chris Miller απο τις σκηνοθετικές καρέκλες της spin off ταινίας απο το σύμπαν του «Star Wars», που εστιάζει στον χαρακτήρα του νεαρού Han Solo, το project δεν έμεινε ακέφαλο για πολύ καιρό, καθώς η Lucasfilm ανακοίνωσε πρίν απο λίγο την πρόσληψη του Ron Howard.

Ο ήπιων τόνων, βετεράνος σκηνοθέτης θα κληθεί να αποκαταστήσει την ηρεμία στα πλατό και να ολοκληρώσει τα γυρίσματα και πιθανότατα να συντονίσει και τις συμπληρωματικές λήψεις.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Kathleen Kennedy, την πρόεδρο της Lucasfilm:

«Στην Lucasfilm, πιστεύουμε πως ο ύψιστος στόχος του κάθε φίλμ είναι να ψυχαγωγήσει, συνεχίζοντας στο πνεύμα του έπους που ξεκίνησε ο George Lucas πρίν απο σαράντα χρόνια. Έστι, είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως ο Ron Howard θα αναλάβει την σκηνοθεσία της ατιτλοφόρητης ταινίας του Han Solo. Διαθέτουμε ένα υπέροχο σενάριο, ένα απίστευτο cast και συνεργείο και την απόλυτη δέσμευση για την δημιουργία ενός εξαιρετικού φίλμ. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν και πάλι στις 10 Ιουλίου.

Ο Ron Howard έχει σκηνοθετήσει μερικές απο τις σημαντικότερες ταινίες της σύγχρονης εποχής. Ανάμεσα στα πολλά φίλμ του είναι το ‘Willow’ της Lucasfilm, το ‘Apollo 13’, το ‘A Beautiful Mind’ (βραβευμένο με 4 Οσκαρ), το ‘The Da Vinci Code’, το ‘Frost/Nixon’ και το ‘Rush’. Ο Howard δημιου΄ργησε επίσης την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά ‘Arrested Development’, πρωταγωνίστησε στο ‘American Graffiti’ του George Lucas και παραμένει ένα τηλεοπτικό ίνδαλμα για τους ρόλους του στο ‘The Andy Griffith Show’ και το’Happy Days’.»

Με νέο σκηνοθέτη τον έμπειρο Ron Howard, η spin off ταινία του «Star Wars» ξαναβρίσκει την ηρεμία της και αυτό που μένει να φανεί είναι το αν ο νέος σκηνοθέτης θα αρκεστεί στον άχαρο ρόλο της ολοκλήρωσης των γυρισμάτων ή θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές, προσθέτωντας την δική του πινελιά, σε μια ταινία όπου η δημιουργική ελευθερία αμφισβητήθηκε έντονα…

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.