Ο Rian Johnson Θα Σκηνοθετήσει Την Νέα Τριλογία Του "Star Wars"

0

Ολοι πλέον έχουμε καταλάβει ότι η Disney σκοπεύει να αξιοποιήσει στο έπακρο το franchise του "Star Wars". Αν και έχουν περάσει μόλις πέντε χρόνια απο την εξαγορά της Lucasfilm, η Disney έχει ήδη γυρίσει δυο νέες ταινίες Star Wars ("The Force Awakens" & "The Last Jedi") και δυο spin off ("Rogue One" & "Solo: A Star Wars Story"), ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας Star Wars που θα σκηνοθετήσει και πάλι ο J.J Abrams.

Αν και το παρασκήνιο πίσω απο αυτές τις ταινίες ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακό, με σκηνοθέτες να απολύονται, με σενάρια να ξαναγράφονται και με άπειρα συμπληρωματικά γυρίσματα, οι νέες ταινίες φέρνουν πολλά χρήματα στα ταμεία της εταιρείας και η Disney σκοπεύει αυτό να συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη. Έτσι, έχει αρχίσει τον σχεδιασμό μιας νέας τριλογίας ταινίων Star Wars, που θα εξελίσσεται σε κάποιον άλλο γαλαξία, με μια νέα ιστορία και με νέους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες, μια κίνηση που αν και ριψοκίνδυνη φαντάζει λογική, αν σκεφτεί κανείς το περιορισμένο βάθος και την ποιότητα των χαρακτήρων που δημιουργήθηκαν στο "The Force Awakens".

Ετσι και για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise, το "Star Wars" θα πορευτεί σε αχαρτογράφητα νερά και σε ένα σύμπαν χωρίς χαρακτήρες του George Lucas. Αυτό το ιδιαίτερα δύσκολο έργο θα αναλάβει ο Rian Johnson ("Looper", "Star Wars: The Last Jedi"), ο οποίος χρίστηκε απο την Disney ως ο άνθρωπος που θα γράψει και θα σκηνοθετήσει την νέα τριλογία.

Σύμφωνα με την Kathleen Kennedy, Πρόεδρο της Lucafilms:

"Η συνεργασία μας με τον Rian στο The Last Jedi, ήταν εξαιρετική. Είναι μια δημιουργική δύναμη και η παρακολούθηση της δουλειάς του απο την αρχή εως το τέλος στο The Last Jedi, υπήρξε μια απο τις μεγαλύτερες χαρές της καριέρας μου. Ο Rian θα κάνει απίστευτα πράγματα με τον λευκό καμβά αυτής της νέας τριλογίας."

Ομως, αυτού του είδους τα κολακευτικά σχόλια απο την Kathleen Kennedy, είχαν ειπωθεί και για τους Phil Lord, Christopher Miller, Colin Trevorrow, Josh Trank και Gareth Edwards, οι οποίοι αν και εξίσου ταλαντούχοι σκηνοθέτες είδαν το όνειρο της ενασχόλησης τους με το franchise του "Star Wars" να μετατρέπεται σε εφιάλτη.

Βέβαια προτού φτάσουμε στην νέα τριλογία του "Star Wars", θα πρέπει να δούμε πως θα υποδεχτεί το κοινό και οι κριτικοί το "Star Wars: The Last Jedi", το αμέσως επόμενο κεφάλαιο απο το δημοφιλές franchise που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες σε περίπου ένα μήνα (15 Δεκεμβρίου)...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.