Ο Louis Leterrier Θα Σκηνοθετήσει Το "In the Deep"?

0

Ο σκηνοθέτης Louis Leterrier βρίσκεται σε συνομιλίες με την Sony για την ανάληψη της σκηνοθεσίας του "In the Deep", της δραματικής ταινίας επιβίωσης, το σενάριο της οποίας βρίσκεται στη Black List, την λίστα με τα πιο ενδιαφέροντα σενάρια που δεν έχουν υλοποιηθεί.

"Η ιστορία εστιάζει σε μια 20+ κοπέλα που θρηνεί τον πρόσφατο χαμό της μητέρας της. Μια ημέρα θα αποφασίσει να πάει για surfing σε μια απομονωμένη παραλία, και λίγο αργότερα θα βρεθεί αποκλεισμένη σε έναν ύφαλο με έναν μεγάλο λευκό καρχαρία να την χωρίζει απο την διαδρομή πρός την παραλία."

Ο Leterrier έγινε γνωστός απο το "The Transporter", την ταινία που αποτέλεσε το σκηνοθετικό του ντεπούτο, ενώ αργότερα ακολούθησε το “The Transporter 2”, το "The Incredible Hulk", το "Clash of the Titans" και το "Now You See Me".

Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει ο Anthony Jaswinski ("Vanishing on 7th Street"), ένα σενάριο που ύστερα απο μια έντονη δημοπρασία κατάληξε στην Sony Pictures.

Αν και η ιστορία δεν είναι ιδιαίτερα πρωτότυπη, η μάχη του ανθρώπου με τον μεγάλο λευκό καρχαρία πάντα συγκινεί, κάτι που αποδεικνύεται και απο τον μεγάλο αριθμό ταινιών που έχουν κυκλοφορήσει. Το σημείο κλειδί του νέου φίλμ θα είναι φυσικά η νεαρή ηθοποιός που θα αναλάβει το ρόλο, ένας ρόλος ιδιαίτερα απαιτητικός καθώς πιθανότατα θα είναι και ο μοναδικός στο φίλμ που χαρακτηρίζεται σαν one woman show.

[Update]

To project πλέον έχει τον τίτλο "The Shallows", με νέο σκηνοθέτη τον Jaume Collet-Serra ("Orphan", "Run All Night") και πρωταγωνίστρια την Blake Lively ("The Age of Adaline").

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.