Ο Kenneth Branagh Θα Σκηνοθετήσει Το "Artemis Fowl"

0

Σύμφωνα με το Variety ο Kenneth Branagh ανέλαβε την σκηνοθεσία του "Artemis Fowl", την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της ομώνυμης, σειράς βιβλίων που έγραψε ο Ιρλανδός συγγραφέας Eoin Colfer.

"Ο 12χρονος Artemis Fowl είναι εκατομμυριούχος, διάνοια και πάνω απ΄'ολα, μια εγκληματική ιδιοφυία. Ομως ακόμη και ο Artemis δεν καταλαβαίνει που έμπλεξε με την απαγωγή της νεράϊδας Captain Holly Short, της Μονάδας των LEPrecon. Αυτές δεν είναι οι νεράϊδες των παραμυθιών, αυτές οι νεράϊδες είναι οπλισμένες και επικίνδυνες."

Την σκηνοθεσία της πρώτης ταινίας απο το πιθανό franchise, θα αναλάβει ο Kenneth Branagh ("Thor", "Cinderella") ο οποίος μετέφερε με μεγάλη επιτυχία το "Cinderella", ενώ το σενάριο θα γράψει ο Conor McPherson ("The Eclipse").

Η σειρά βιβλίων φαντασίας του Eoin Colfer εκδόθηκε το 2001 και ολοκληρώθηκε το 2012, αποτελούμενη απο 8 μέρη. Με πλούσιο υλικό, η Disney φιλοδοξεί να μετατρέψει τη σειρά βιβλίων σε ένα μεγάλο κινηματογραφικό franchise για όλες τις ηλικίες, αν και η υπόθεση φαντάζει υπερβολικά παιδική...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.