Ο Josh Boone Θα Σκηνοθετήσει Το "Revival"

0

Σύμφωνα με το Deadline, ο Josh Boone θα σκηνοθετήσει το "Revival", την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της ομώνυμης νουβέλας του Stephen King.

"Η ιστορία εστιάζει σε ένα χαρισματικό ιεροκήρυκα που χάνει την πίστη του όταν η γυναίκα του και το παιδί του σκοτώνονται σε ένα τραγικό δυστύχημα.
Απαγκιστρωμένος απο την πίστη που τον στήριξε και του έδωσε συνείδηση, ο ιεροκήρυκας γίνεται αδίστακτος στον πειραματισμό του με την θεραπευτική πλήν επικίνδυνη δύναμη του ηλεκτρικού ρεύματος, κάτι που τον καθιστά να λειτουργεί σαν Θεός-θεραπευτής, ανοίγωντας έτσι ένα τρομακτικό Κουτί της Πανδώρας. Εμπλεκόμενος με τον ιεροκήρυκα είναι ένας νεαρός άνδρας με τους δικούς του προσωπικούς δαίμονες, ο οποίος έχει ευεργετηθεί απο τις ικανότητες του ιερέα και που θα εξελιχθεί σε έναν διστακτικό συνεργό του, σε αυτή την θανάσιμη εμμονή."

revival-stephen-king

Ο νεαρός Boone έκανε το σκηνοθετικό του ντεπούτο το 2012 με το "Stuck in Love", ενώ αμέσως μετά ακολούθησε το "The Fault in Our Stars", μια ανέλπιστη επιτυχία που ανέβασε πολύ τις μετοχές του στο Hollywood. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα την ανάληψη της σκηνοθεσίας του "The Stand", την κινηματογραφική μεταφορά της πιο εμπορικής νουβέλας του Stephen King, που αργά ή γρήγορα θα υλοποιηθεί(?).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η μεταφορά του "Revival" θα προηγηθεί αυτής του
"The Stand", καθώς απ΄'οτι φαίνεται η μεταφορά της νουβέλας των 823 σελίδων έχει ακόμη πολύ δουλειά.

Ο Boone που εκτός απο την σκηνοθεσία του "Revival", έχει αναλάβει και το σενάριο, φιλοδοξεί να ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας μέσα στο 2016.

revival-stephen-king

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.